Componence Asset List

Vacature Opnamecoördinator Rotterdam

Antes zoekt voor hun locatie Poortmolen Capelle aan den IJssel een opnamescoördinator. 

Dit ga je doen

Kan jij je staande te houden in de dynamiek van de klinische psychiatrie, en word je vrolijk van het maken van verbindingen tussen de verschillende zorgfacetten binnen Klinisch-Noord dan is deze functie dé uitdaging die je zoekt.

Als plaatsingscoördinator coördineer je de acute en geplande opnames en overplaatsingen van cliënten tijdens kantoortijden. De volgende taken komen hierbij kijken:
  • Overleggen met de afdelingspsychiater(s) en het hoofd verblijf van de betreffende afdeling omtrent de opname-indicatie en de mogelijkheid tot plaatsing
  • Bijhouden van wachtlijsten voor plaatsing en informeert verwijzers over de voortgang.
  • Adviseren van het management inzake het te voeren en uitgevoerde opname- en plaatsingsbeleid en signaleert knelpunten in dit proces
  • Onderhouden contacten met externe verwijzende, justitiële instanties en voert overleg met interne afdelingen zoals de zorgadministratie, behandelafdelingen en management

Dit ben jij

  • Je bent (minimaal) HBO opgeleid en hebt meer dan 5 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt ruime ervaring in het werken in de ggz met mensen met complexe psychiatrische problematiek
  • Je bent een verbinder en netwerker
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en administratieve vaardigheden
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 24 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2806 en maximaal €4381,- (FWG 54/55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze cliënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Yuri Dorsman of Melany Kroon, opname- en plaatsingscoördinator, via 06-53264982.