Componence Asset List

Vacature HBO Verpleegkundige Rotterdam

Antes zoekt voor het Centraal Medisch Team Rotterdam een HBO verpleegkundige. 

Dit ga je doen

Jouw werkzaamheden bestaan uit:
  • Organiseren, uitvoeren en borgen van (complexe) verpleegkundige zorg voor cliënten met psychische en verslavingsproblematiek en somatische zorgvraag
  • Het uitvoeren van activiteiten op het gebied van screening, preventie, consultatie, modules en deskundigheidsbevordering

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde opleiding HBO Verpleegkundige
  • Je bent BIG-geregisteerd
  • Bij voorkeur ervaring in de ggz
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Behandelaar 1 voor 24-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 2944,- en maximaal € 3902,- (FWG 49/50) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Meer weten wat we verpleegkundigen te bieden hebben? Klik dan hier.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze cliënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Sabrina Keijzer, manager bedrijfsvoering, via 06-53875390.