Componence Asset List

Vacature Basisarts Capelle aan den Ijssel

Antes zoekt voor het Zorg Innovatie Centrum (ZIC), in Capelle aan den IJssel een (basis)arts. 

Dit ga je doen

Ben jij een basisarts en wil jij werken in een klinische ggz omgeving? Lees dan verder. 

Je gaat onderdeel uitmaken van een multidisciplinair team en veel samen werken met de verpleging op de afdeling. Er heerst een gezellige en open werkcultuur.

De werkzaamheden bestaan uit:
  • Voorschrijven van medicatie
  • Invulling geven (met regiebehandelaar) aan het behandelplan
  • Organiseren van passende vervolgzorg

Dit ben jij

  • Afgeronde opleiding tot basisarts en als zodanig BIG-geregisteerd
  • Kennis van de psychiatrie en affiniteit met het behandelen van cliënten met ernstig psychiatrische aandoeningen en het betrekken van hun naasten
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 24-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 3760,- en maximaal € 5734,- (FWG 64/65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Pim Kistemaker, manager bedrijfsvoering, via 06-10773221.