Componence Asset List

Vacature Maatschappelijk Werker Capelle aan den Ijssel

Antes zoekt, voor de gesloten behandelafdelingen in Capelle aan den IJssel, een maatschappelijk werker.  

Dit ga je doen

Ben jij die maatschappelijk werker die houdt van afwisseling, die geen uitdaging uit de weg gaat en ervaring heeft met het werken op een gesloten afdeling? Lees dan verder.

Op de gesloten afdelingen werk je samen met een dynamisch en multidisciplinair team en hier werken we met een team maatschappelijk werkers. We zetten hierbij in op het aanleren van vaardigheden, zodat onze cliënten ook na de opname verder kunnen vanuit de inzet die wij geleverd hebben. Je bent gekoppeld aan een afdeling, je hebt je eigen caseload, maar staat er nooit alleen voor.

We richten ons vooral op de praktische zaken die noodzakelijk zijn om met ontslag uit de kliniek te kunnen gaan. Hiernaast:
  • Breng jij samen met de cliënt financiën in kaart en vraag jij bijvoorbeeld een uitkering voor hen aan
  • Vraag jij van passende indicaties aan
  • Onderhoud jij contacten met ketenpartners
  • Neem jij deel aan multidisciplinaire overleggen

Dit ben jij

Je hebt een relevante HBO opleiding, bij voorkeur social work en je staat sterk in je schoenen. Hiernaast:
  • Kun je zowel zelfstandig en in teamverband werken
  • Ben je ondernemend en oplossingsgericht
  • Ben je flexibel in contact en communicatief vaardig (zowel in spraak als op schrift)
  • Voorkeur heeft aantoonbare werkervaring met de doelgroep en het beroep
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 24-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2806,- en maximaal € 4381,- (FWG54/550) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Pim Kistemaker, manager bedrijfsvoering, via 06-10773221.