Componence Asset List

Vacature Psychiater Rotterdam

Antes zoekt voor het expertiseteam locatie Rotterdam een psychiater. 

Dit ga je doen

Ben jij een psychiater en regiebehandelaar die werkzaam wilt zijn voor vier expertiseteams? Lees dan verder. 

Op de afdeling waar je komt te werken, behandelen we cliënten met richtlijn-gestuurde, evidence-based behandelingen voor hun problematiek, vaak gepaard met comorbide psychiatrische problematiek. Dit betreft met name cliënten die elders al eerder een dergelijke behandeling hebben gehad met onvoldoende resultaat en/of waarbij, vanwege de ernst met comorbide stoornissen, op voorhand hoog specialistische behandeling geïndiceerd is.

Samen met de andere psychiaters van deze locatie verdeel je taken en werkzaamheden zoals:
  • Intakes, somatische screening, farmacotherapie en evt psychotherapie/behandeling zoals SFT, DGT, EMDR
  • Een sturende en uitvoerende rol binnen de teams vervullen en indien nodig samen werken met de ggz teams en andere expertiseteams van divisie Volwassenen Ambulant

Dit ben jij

Jij hebt een afgeronde WO opleiding als psychiater en bent als zodanig BIG-geregistreerd.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 18-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 5538- en maximaal € 9679,- (FWG AMS) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Linda Stolk, hoofd behandelzaken, via 06-51517385.