Componence Asset List

Vacature HBO Verpleegkundige Oud-Beijerland

Antes zoekt voor het ggz team Hoeksche Waard een HBO verpleegkundige of ggz agoog.

Dit ga je doen

Als behandelaar 2 binnen het ggz team ben je werkzaam in een multidisciplinair team, dat volgens de FACT methodiek werkt, wat betekent dat de cliënt meerdere behandelingen leert kennen en waarin je nauw samenwerkt met een regiebehandelaar en overige teamleden. Op iedere weekdag kan een beroep op ons team worden gedaan, ook wanneer de vaste behandelaar die dag niet werkt.

Een ggz team richt zich op psychiatrische problematiek, met beperkingen of problemen op tenminste nog drie andere levensterreinen, zoals: somatiek, ADL, sociaal functioneren, systeemproblematiek, financiën, wonen, arbeid en daginvulling en overige problemen, zoals KOPP-problematiek, huiselijk geweld.

De dag begin je gezamenlijk met een FACT-overleg, het digi bord is hierbij een belangrijk hulpmiddel,  daarna volg je je eigen agenda: afspraken met cliënten, deskundigheidsbevordering. Tevens ben je verantwoordelijk voor:
  • Je eigen caseload
  • Behandelcontacten met cliënten
  • Behandelplannen, intakes, huisbezoeken, poli contacten, crisisinterventie

Dit ben jij

Als HBO verpleegkunde / ggz agoog werk je graag zelfstandig binnen een multidisciplinair en ambulant team. Je brengt de volgende kennis en ervaring mee:
  • Een afgeronde opleiding HBO verpleegkunde, geregistreerd in het BIG-register of ggz agoog, ingeschreven bij het ggz registerplein
  • Ervaring (geen vereiste) met het werken volgens het FACT model
  • Je hebt ervaring met complexe psychiatrische problematiek op gebied van psychiatrie en verslaving
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie behandelaar 2 voor 24-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2806,- en maximaal € 4381,- (FWG 54/55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze cliënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Melanie PrinsHoofd, behandelzaken, via 0620584865.