Componence Asset List

Vacature GZ Psycholoog Rotterdam

Antes zoekt voor de afdeling poliklinieken ziekenhuispsychiatrie, locatie Rotterdam een gz-psycholoog. 

Dit ga je doen

Ben jij een gz-psycholoog en wil jij onderdeel zijn van een multidisciplinair team? Lees dan verder.

Op de polikliniek psychiatrie en zwangerschap hebben we veel aandacht voor de invloed van zwangerschap, bevalling en moederschap en de psychiatrische klachten die dit met zich mee kan brengen. Je hebt je een eigen caseload van ambulante cliënten, die je zelfstandig of samen met collega’s behandeling biedt, in de rol van regiebehandelaar. Daarnaast:
  • Lever jij een professionele bijdrage aan het behandelklimaat en werkt aan het benutten van de eigen kracht van de cliënten richting herstel
  • Coach jij collega’s bij complexe casuïstiek
  • Neem jij deel aan het multidisciplinair overleg en werkt nauw samen met ketenpartners
  • Krijg jij een gevarieerd takenpakket en levert een bijdrage aan de psychologische behandeling en diagnostiek van onze cliënten. Behandelingen die geboden worden zijn bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie, EMDR, ACT en schematherapie

Dit ben jij

Je bent bekend met het behandelen van cliënten die een combinatie hebben van somatische en psychiatrische problematiek en je bent gespecialiseerd in hoe die diagnoses elkaar beïnvloeden, als ook in het leren omgaan met de gevolgen van de somatische ziekte. Je bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen jouw werkveld en wilt je graag verder ontwikkelen samen met je team. Je vindt het leuk om samen te werken en elkaar als collega’s te inspireren. Verder vragen we:
  • In het bezit van een BIG registratie als gz-psycholoog
  • Ruime diagnostische- en behandelervaring
  • Ervaring met de complexiteit van psychiatrie
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 16 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 3835,- en maximaal € 5848,- (FWG 64/65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Peter Happee, leidinggevende bedrijfsvoering ouderen, via 06-15097660.