Componence Asset List

Vacature Persoonlijk begeleider Rotterdam

Antes zoekt Persoonlijk begeleider beschermd wonen voor locatie Rotterdam.

Dit ga je doen

Ben jij degene die onze cliënten ondersteuning kan bieden? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou.
 
Charloisse Lagedijk is een abstinente woonvorm voor (jong)volwassenen met een psychiatrische problematiek in combinatie met een verslavingsproblematiek, waar gewerkt wordt aan maatschappelijk herstel. Als begeleider:
  • Heb je een coachende en begeleidende rol
  • Bezoek je regelmatig de woonomgeving van de cliënten om te kijken hoe het gaat en begeleid je hen met specifieke taken. Een voorbeeld hiervan is het samen met de andere bewoners boodschappen doen en de maaltijd voorbereiden
  • Observeer je cliënten en signaleer je tijdig crisissituaties en treed je accuraat op
  • Verzorg je de inschrijving van de cliënten en formuleer je herstelplannen smart methodisch en evalueer je deze samen met de cliënt

Dit ben jij

Je hebt een afgeronde opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen, MMZ niveau 4 (vereist). Verder vagen we:
  • Je werkt graag in 24- uurs diensten
  • Ervaring met de doelgroep
  • Je kunt grenzen stellen
  • Eigen vervoer is een pré
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Begeleider 3 voor 32 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2.117,- en maximaal € 3.241,- (FWG 40) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Beschermd wonen (BW) is een woonvorm waar de bewoners zelfstandig met (intensieve) begeleiding wonen en waar sprake is van psychiatrische problematiek, soms gecombineerd met middelengebruik. Antes heeft verschillende woonvormen in de omgeving Rijnmond, denk hierbij aan gemengd wonen of juist specifiek gericht op mannen, vrouwen, ouderen, (jong)volwassen, LVB, alcoholproblematiek of een woonvorm waar de cliënten bijna klaar zijn om zelfstandig te gaan wonen.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze cliënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daniël Oudzegel, hoofd verblijf CLD BG & 1e etage, via  06 -10651109 of Wendy Schenk, hoofd verblijf, via 06-57687212.