Componence Asset List

Vacature Administratief Medewerker Rotterdam

Antes zoekt voor een locatie in Rotterdam een administratief medewerker.

Dit ga je doen

Ben jij een professional met passie voor zorg en vernieuwing? Die ons komt helpen om van de afdeling zorgadministratie de beste ggz zorgadministratie van Nederland te maken voor zorgteams en cliënten.

Als professional van de Zorgadministratie ondersteun je het administratieve proces rondom zorgadministratie van de divisie ‘’Volwassenen Ambulant’’. Je zorgt dat alle informatie in het EPD klopt, dat patiënten van de wachtlijst afgaan en hun eerste afspraak krijgen en je bent via mail en telefonisch de vraagbaak voor patiënten en collega´s. Dit alles in een veranderende omgeving, waar we streven naar uniformiteit en continue zoeken naar verbeterkansen.

 

Dit ben jij

Je probeert altijd vooruit te kijken met een actieve houding. Je stelt je graag flexibel op en je stelt de klant centraal. Verder werk je nauwkeurig en heb je integriteit hoog staan. Makkelijk kunnen schakelen doe je eenvoudig. Je bent in staat om in een dynamische omgeving overzicht te brengen en te behouden. Daarnaast vragen we:

  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding
  • Je bent leergierig en je maakt nieuwe systemen je snel eigen
  • Ervaring binnen een zorgbedrijf en/of met een Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) is een pre
  • Je hebt zin in een uitdaging

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 24-32 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2117,- en maximaal € 3241,- (FWG 39/40) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze cliënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Reza Hashemi, Coördinator Zorgadministratie HR, via 06-83239910.