Componence Asset List

Vacature ANIOS Rotterdam

Antes zoekt voor het ggz team Oudedijk in Rotterdam Kralingen een enthousiaste basisarts. 

Dit ga je doen

Wil je ervaring opdoen in de psychiatrie? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees snel verder.

Als ANIOS binnen ons ggz team heb je een leerzame en uitdagende baan, die je de gelegenheid biedt om meer kennis en ervaring binnen de ggz op te doen. Je komt te werken in een team met een positief leerklimaat, waar ook huisartsen in opleiding worden opgeleid.

Jouw werkzaamheden:
  • Vanwege de diversiteit van de doelgroep leer je je verder te ontwikkelen in het herkennen van verschillende ziektebeelden, werking en bijwerkingen van psychofarmaca
  • Het hanteren van tegenoverdracht en grenzen stellen
  • Je voert intakes, crisisbeoordelingen en medicamenteuze consulten uit

Dit ben jij

Je bent BIG-geregistreerd als arts. Verder vragen we:
  • Affiniteit met psychiatrie, verslavingszorg en onze doelgroepen
  • Je bent stressbestendig, flexibel, geïnteresseerd en in staat in complexe situaties te blijven reflecteren
  • Deelnemen aan onregelmatigheidsdiensten voor Kliniek Poortmolen of Kliniek Rotterdam Alexander is onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. Deze diensten bieden de mogelijkheid om meer ervaring op te doen in het klinisch werk en worden als zeer leerzaam ervaren
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 32-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 3538,- en maximaal € 5553,- (FWG 64/65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.
Het ggz-team biedt zorg en behandeling aan mensen met ernstige psychiatrische problemen, vaak in combinatie met verslavingsproblematiek. Deze mensen herstellen het best in hun eigen omgeving en binnen hun eigen netwerk. Daarom organiseren wij onze zorg en behandeling vanuit de wijk. In ons ggz team werken verschillende disciplines nauw met elkaar samen. We werken volgens de FACT methodiek. Vanwege deze werkwijze en de diverse patiëntenpopulatie is het werk in het ggz-team heel afwisselend en dynamisch.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze cliënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Ben je enthousiast? Reageer dan direct. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Maaike de Ruiter, teamhoofd, via 06-82869947 of Toesja de Gooijer, psychiater, bereikbaar op 088-3585344.