Componence Asset List

Vacature HBO Verpleegkundige Spijkernisse

Antes zoekt voor ggz team Nissewaard Centrum op de Zuid-Hollandse Eilanden een ervaren HBO verpleegkundige.

Dit ga je doen

Heb jij affiniteit en ervaring met onze doelgroep en ben je gewend om in een team naar een gezamenlijk doel te werken? Dan maken we graag kennis met jou.

Je werkt ambulant waarbij de combinatie van poliklinisch en het afleggen van huisbezoeken het werk zeer afwisselend en boeiend maakt. Vanuit huis starten zonder eerst naar kantoor te komen is geen enkel probleem, jouw agenda is flexibel in te vullen. Je hebt een eigen caseload en veel ruimte voor overleg met collega’s. Jouw werkzaamheden zijn onder andere:
  • Samen met het multidisciplinaire team opstellen en uitvoering geven aan het behandelplan
  • Monitoren van gedrag, somatisch en psychiatrisch beeld
  • Voeren van intakegesprekken
  • Betrekken van de familie en het netwerk bij de behandeling
Binnen de Zuid-Hollandse eilanden werken we met diverse ggz teams en expertise teams en bieden behandeling aan mensen met ernstige psychiatrische problemen, vaak in combinatie met verslavingsproblematiek. Onze cliënten herstellen het best als zij hun kracht hervinden in hun eigen omgeving en binnen hun eigen netwerk. Daarom organiseren wij onze zorg en behandeling vanuit de wijk.
 

Dit ben jij

Jij bent een ervaren HBO verpleegkundige die onze doelgroep een warm hart toe draagt en die ervaring heeft met de veelzijdige problematiek. Als je daarnaast ook aan de volgende eigenschappen voldoet, maken wij graag kennis met jou:
  • Afgeronde HBO-V opleiding met 3 jaar ervaring met BIG registratie
  • Aanvullende opleiding zoals gedragsmatige behandelmethode ( CGT/ GID-PD/Vers).   
  • In het bezit van een rijbewijs en auto
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie behandelaar 2 voor 24-28 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 2467.- en maximaal € 4381.- (FWG 55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Meer weten wat we verpleegkundigen te bieden hebben? Klik dan hier.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze cliënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je vragen of wil je een dag(deel) meelopen? Neem dan contact op met Marieke Hemmes, hoofd behandelzaken, via 06-10939036 of Jeanine Fabrie, hoofd behandelzaken, 06-100227185.