Componence Asset List

Vacature Verzorgende IG Poortugaal

Antes zoekt voor de 2e  etage van kliniek R naar een gedreven en enthousiaste VIG’er die hun team komt versterken.

Dit ga je doen

Ben jij verzorgende ig en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees snel verder.

Wij zijn een team enthousiaste, positieve en creatieve collega’s die samen met cliënt en naasten kijken wat er nodig is om het herstelproces verder te bevorderen. Dit doen we door middel van de ART (Active Recovery Triad) methodiek. Als verzorgende begeleid je de cliënt samen met zijn naasten, in samenwerking met het disciplinaire team, in zijn persoonlijke proces van herstel. Je werkzaamheden zijn:
  • Je wordt persoonlijk begeleider van enkele cliënten waarbij je de cliënt intensief begeleid bij zijn herstel proces op alle vlakken
  • Als verzorgende kijk je ook kritisch naar de somatische co-morbiditeit bij de cliënten, voer je controles op de vitale functies uit en volg je acties vanuit de huisarts op
  • ‘Het nemen van tijd’ is bij deze doelgroep van toepassing; Je werkt in kleine stappen toe naar de individuele wens van de cliënt en zijn naasten

Dit ben jij

Je hebt een diploma VIG (of aanverwante opleiding zoals MDGO-vp)en hebt ervaring binnen de ggz, wij rekenen stage ervaring ook als ervaring. Verder herken jij jezelf in de onderstaande punten:
  • Je bent gemotiveerd om met de ART methodiek met deze doelgroep te werken
  • Je weet cliënten te inspireren en te motiveren
  • Je hebt ervaring met ADL & HDL taken
  • Je kunt reflecteren op je eigen handelen en doet dit actief
  • Je kunt zelfstandig werken en beslissingen nemen
  • Beschikt over probleemoplossend vermogen
  • Flexibel inzetbaar voor alle diensten (dag/avond/nacht/weekend)
Als je wel de affiniteit met de ggz hebt, maar niet de werkervaring nodigen we je toch uit om ook te solliciteren.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft  een functie voor begeleider 3 voor 24-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal €2.325.- en maximaal €3.241.- (FWG 40) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.
Onze afdeling bevindt zich in kliniek R op de 2e  etage waar we de zorg hebben voor totaal 48 cliënten die verdeeld zijn over 2 teams met ieder 24 cliënten. Op de 2e etage verblijven oudere cliënten met zowel psychiatrische als somatische problematiek. De cliënten die we begeleiden zijn langdurig in zorg en hebben bij ons op de afdeling allemaal een eigen studio met badkamer en keuken. Beide teams werken nauw met elkaar samen waardoor er een groot gevoel van saamhorigheid is. Samen met de client en de naasten wordt er gekeken naar de wensen en behoeften van de client om het herstelproces te bevorderen. Afhankelijk van hoever de client in zijn of haar herstel is wordt er samen met de client en de naasten gekeken naar een voor de client geschikte woonvorm. 

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze cliënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Voor meer informatie over de vacature en sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Joyce van Rijn, Hoofd verblijf, via 06-57494383.