Componence Asset List

Vacature Plaatsingscoördinator Poortugaal

Antes zoekt voor hun locatie in Poortugaal een plaatsingscoördinator.

Dit ga je doen

Kan jij je staande te houden in de dynamiek van de klinische psychiatrie, dan is deze functie dé uitdaging.

Als plaatsingscoördinator coördineer je de acute en geplande opnames en overplaatsingen van cliënten tijdens kantoortijden. Tevens draag je middels planning en realisatie van afspraken bij aan de afgesproken bedbezetting. Je informeert tijdig management, en zorgadministratie bij te verwachten verstoringen in bedbezetting of bij 'verkeerde bed' problematiek. Je schakelt dagelijks met de behandelaren en hoofden verblijf over de in- door- en uitstroom. De volgende taken komen hierbij kijken:
  • Overlegt met de afdelingspsychiater(s) en het hoofd verblijf van de betreffende afdeling omtrent de opname-indicatie en de mogelijkheid tot plaatsing
  • Houdt wachtlijsten bij voor plaatsing en informeert verwijzers over de voortgang.
  • Adviseert het management inzake het te voeren en uitgevoerde opname- en plaatsingsbeleid en signaleert  knelpunten in dit proces
  • Onderhoudt contacten met externe verwijzende, justitiële instanties en voert overleg met interne afdelingen zoals de zorgadministratie, behandelafdelingen en management

Dit ben jij

Je weet je staande te houden binnen de diversiteit van belangen (cliënt, verwijzer en locatie) met een open mind. Je werkt zelfstandig en gestructureerd en je stelt je proactief en soms bemiddelend op. Verder vragen we:
  • Je bent (minimaal) HBO opgeleid en hebt meer dan 5 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt ruime ervaring in het werken in de ggz met mensen met complexe psychiatrische problematiek
  • Je bent een verbinder en netwerker
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en administratieve vaardigheden.
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 18 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 3.310 en maximaal €4.381,- (FWG 55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze cliënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Veronique Theunissen of Marjolein de Ruiter, Opname –en Plaatsingscoördinator, via, 088 3570680.