Componence Asset List

Vacature GZ Psycholoog Rotterdam

Antes zoekt voor het ggz team Oude Noorden 2 een gz-psycholoog.

Dit ga je doen

Als gz-psycholoog ben je regiebehandelaar en primair verantwoordelijk voor de inhoud, vaststelling én uitvoering van het behandelplan van onze cliënten. Daarnaast draag je ook zelf actief bij aan de behandeling. Je bent onderdeel van een breder netwerk van gz-psychologen binnen onze ambulante divisie, waarin veel ruimte is voor collegiale consultatie en overleg. Je hebt een redelijk vaste planning wanneer je ´s ochtends start, maar je past met gemak je agenda aan aan de actualiteit van de dag, wanneer dit nodig is.

Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit:
  • Uitvoeren diagnostiek (psychologisch onderzoek en/of intake)
  • Uitvoeren van individuele behandeling en groepsbehandeling, zoals EMDR, CGT en schematherapie
  • I kaart brengen en stroomlijnen van de keten van zorg die de cliënt doorloopt (van bijvoorbeeld een detoxbehandeling naar een persoonlijkheidsbehandeling)
  • Werkbegeleiding en supervisie geven aan basispsychologen en gz-psychologen in opleiding

Dit ben jij

Vanuit een helikopterview draag je bij aan de zoektocht naar de beste behandelvormen. Vanzelfsprekend blijf jij je ontwikkelen door aanvullende opleidingen of cursussen te volgen. Je staat open voor ideeën van je collega’s en je weet hen ook te stimuleren en mee te nemen in de ontwikkeling en innovatie van onze zorg.Verder vragen we:
  • Een BIG registratie als gz-psycholoog
  • Ervaring met diverse ggz doelgroepen (EPA/ verslaving/ LVB)
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Ook een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 32-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 3835,- en maximaal € 5848,- (FWG 64/65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze cliënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature neem dan contact op met Ellie van der Wel, manager, via 06-27034058.