Componence Asset List

Vacature Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Poortugaal

Antes zoekt voor de Kliniek R in Poortugaal een sociaal psychiatrisch verpleegkundige, die klinisch behandelaar wil worden.

Dit ga je doen

Ben jij een SPV’er die buiten het geijkte pad kijkt en ook klinisch mogelijkheden ziet om als behandelaar aan de slag te gaan? Lees dan snel verder.

Voor de afdeling 1BE zoeken we een klinisch behandelaar die onder de supervisie van onze verpleegkundig specialist een eigen caseload van 12 cliënten gaat draaien.

Je komt te werken binnen team 1BE, dat bestaat uit enthousiaste, positieve en creatieve collega’s die samen met cliënt en naasten herstelgericht werken. Dit doen we door middel van de ART (Active Recovery Triad) methodiek. Binnen ons team ligt de focus ligt op het bieden van een rustige en veilige omgeving. Er is vaak sprake van een stabiele fase, waardoor het aanleren van woonvaardigheden en sociaal-maatschappelijke vaardigheden centraal staat. Team 1CD heeft een deels gesloten karakter. De focus is gericht is op stabilisatie, wennen aan een nieuwe omgeving, behoud of aanleren van een duidelijke structuur. Als dit is bereikt vindt doorstroom binnen de kliniek plaats. Dit kan zijn naar team 1BE, etage 3 (uitstroomafdeling) of in het geval van oudere cliënten naar etage 2.

Als klinisch behandelaar ben jij het eerste aanspreekpunt voor de cliënten in jouw caseload.
Jouw werkzaamheden bestaan uit:
  • Samen met de cliënt stel jij zijn of haar behandeldoelen vast in het behandelplan
  • Kijken naar uitstroom dan wel de woonwensen van de cliënt en goede contacten onderhouden met de cliënt, zijn naasten en juridisch verantwoordelijken
  • Ook vraag je, daar waar nodig, juridische maatregelen aan en houd je zicht op een goede uitvoering hiervan
  • Je werkt nauw samen met de verpleegkundig specialist (regiebehandelaar) en de psychiater van de afdeling om de zorg voor jouw cliënten zo goed mogelijk af te stemmen
  • Samen met de verpleging op de afdeling werk je aan het behalen van alle behandeldoelen
  • Verder houd je zicht op de lichamelijke gezondheid van de cliënt en observeer en rapporteer je dit aan de huisarts van de afdeling

Dit ben jij

Je hebt een diploma SPV met BIG registratie en je hebt ervaring binnen de GGZ als verpleegkundige op een klinische afdeling of als behandelaar binnen de ambulante setting. Verder vragen we:
  • Je bent gemotiveerd om met de ART methodiek met deze doelgroep te werken
  • Je kunt reflecteren op je eigen handelen en doet dit actief
  • Je kunt zelfstandig werken en beslissingen nemen
  • Je beschikt over probleemoplossend vermogen
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 32-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 3310,- en maximaal € 4381,- (FWG 55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Meer weten wat we sociaal psychiatrisch verpleegkundigen te bieden hebben? Klik dan hier.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.
Kliniek R is in maart 2020 nieuw gebouwd. Het heeft drie etages met totaal 144 studio’s die allemaal een eigen keuken/woonkamer, sanitair en slaapkamer hebben. Op elke etage werken 2 teams. Ieder team heeft een caseload van 24 cliënten, die verdeeld zijn over 12 cliënten per woonunit. We behandelen/ begeleiden vanuit het cluster langdurige zorg cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA). Daarnaast kan er sprake zijn sprake van verslavingsproblematiek en/of (ernstige) somatische problematiek

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Tessa Enthoven, hoofd verblijf, via 06-23508720 (aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag).