Componence Asset List

Vacature Verzorgende IG Rotterdam

Antes zoekt voor de opnamekliniek Ouderenpsychiatrie in Rotterdam op de Nieuwe Binnenweg een verzorgende IG.  

Dit ga je doen

Ben jij verzorgende en heeft in teamverband werken in de GGZ jouw voorkeur? Ben jij toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Lees dan snel verder.

Als verzorgende kom je te werken in een multidisciplinair team en ben je de individuele verzorgende van onze cliënten. Je vertaalt het behandelplan naar de dagelijkse zorg en stemt deze af met het behandelteam. In de huidige organisatie streeft men naar zelfstandig werkende teams, waarin iedere medewerker eigen verantwoordelijkheid draagt om dit te realiseren. Verantwoordelijkheid nemen voor de cliënt en de teamsamenwerking is hierin van belang. De uitdaging ligt vooral in het werken met een brede cliëntendoelgroep binnen de ouderenpsychiatrie met een grote verscheidenheid aan onderliggende problematiek.
 
De functie bestaat uit de volgende werkzaamheden:
  • Gesprekken voeren met cliënten en familie
  • Cliënten ondersteunen in de dagelijkse verzorging en de zorg voor hun omgeving in de kliniek
  • Formuleren individuele begeleidings- en signaleringsplannen aan de hand van het behandelplan en in samenspraak met de cliënt
  • Samen met de cliënt zorg- en omgangsadviezen formuleren
  • Bewaken en feedback geven aan de behandelaren over de gestelde behandeldoelen
  • Deelnemen aan werkgroepen die de aandachtsgebieden op de afdeling vorm moeten geven

Dit ben jij

Jij hebt een afgeronde opleiding MBO Verzorgende IG. Verder vragen we:
  • Kennis van en affiniteit en ervaring met de doelgroep
  • Beslissingen kunnen nemen en in teamverband kunnen werken
  • Actief meewerken aan het verder ontwikkelen en professionaliseren van de afdeling en het verder ontwikkelen van herstelondersteunende zorg
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Begeleider 3 voor 24-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2325,- en maximaal € 3241,- (FWG 40) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Kelly Slikboer, manager bedrijfsvoering, via 06-53254594.