Componence Asset List

Vacature Behandelaar Rotterdam

Antes zoekt een HBO verpleegkundige of ggz agoog voor ggz team Rotterdam Oude-Noorden.

Dit ga je doen

In de ggz teams zijn zorgprofessionals vanuit verschillende disciplines actief. Als behandelaar bij het ggz team ben je verantwoordelijk voor een eigen caseload en bespreek je dagelijks met je collega's in het multidisciplinaire team de voortgang van de patiënten. De behandeling van de patiënten vindt voornamelijk plaats bij de patiënten thuis of op de polikliniek. Je werkt zelfstandig, geprotocolleerd en hebt een signalerende functie. Je draagt bij aan een complete en professionele dossiervorming. Je bent tevens verantwoordelijk voor de medicatie-uitgifte en de somatische screening van de patiënten. 

Jouw werkzaamheden zijn onder andere: 
  • Intakegesprekken en samen met de patiënt behandeldoelen uitzetten
  • Verrichtten van sociaal-psychiatrische diagnostiek bij EPA patiënten
  • Coördineren van de zorg rondom de patiënt en individuele- en/of groepsbehandelingen geven aan EPA patiënten
  • Een bijdrage leveren bij het behandelen van patiënten in crisis

Dit ben jij

Je hebt affiniteit en ervaring met onze doelgroep en je bent gewend om in een team aan een gezamenlijk doel te werken. In verband met onze doelgroep zoeken we een zelfstandige en sterke persoonlijkheid. Je herkent jezelf in het volgende profiel:
  • Een afgeronde opleiding HBO verpleegkunde en bent als zodanig BIG geregistreerd of je bent gediplomeerd ggz agoog
  • Affiniteit met EPA en ervaring binnen de GGZ
  • Je bent in staat om op onverwachte situaties professioneel te handelen
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie behandelaar 1 voor 24-32 uur. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2944,- en maximaal € 3902,- (FWG 50) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.
De divisie ambulant bestaat uit wijkgerichte ggz teams, die werken volgens de FACT methodiek, en uit expertiseteams, waarin verschillende culturen en werkwijzen samenkomen. Door onze wijkgerichte aanpak werken we beter samen met andere hulpverleners, die betrokken zijn bij onze patiënten. Het aanbod vanuit de ggz teams bestaat onder andere uit individuele behandelgesprekken, groepsbehandeling, CGT behandeling, traumaverwerking en medicamenteuze behandeling. 

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Ivar Beek, hoofd behandelzaken ggz team Oude-Noorden, via 06-15037747 of met Ellie van der Wel, manager bedrijfsvoering locatie Wijnhaven, via 06-27034058.