Componence Asset List

Vacature Hoofd WMO Rotterdam

Antes zoekt voor het extramurale team Outreachend en Oost in Rotterdam een hoofd WMO. 

Dit ga je doen

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging als hoofd dan hebben wij, binnen de divisie wonen een mooie baan voor jou.

Je komt te werken binnen de divisie Wonen in Rotterdam en de extramurale teams aan in de regio Oost en het Oureachend team. Samen met de teams ben je verantwoordelijk voor het totale begeleidingstraject vanuit de WMO met een herstelondersteunend kader. Je geeft operationeel leiding aan teams van begeleiders. In de functie van Hoofd rapporteer je aan de manager bedrijfsvoering en draag je bij aan de te behalen kwaliteitseisen van de gehele divisie.

Jouw werkzaamheden:
 • Je geeft operationeel leiding aan gemiddeld 30-35 fte
 • Het betreft een uitdaging die zowel intramuraal of extramuraal ingevuld kan worden
 • Je organiseert het WMO, WLZ en het Forensisch ZZP begeleidingsproces
 • Je zorgt ervoor dat de afgesproken taken conform afspraken met de gemeente worden uitgevoerd
 • Het behartigen van externe contacten die betrokken zijn bij jouw teams,(ketenpartners zoals GGZ, politie, wijkteams etc.)
 • Het ondersteunen van de teams bij implementatie van nieuwe werkprocessen en motiveert, coacht en begeleidt hen hierbij
 • Je voert jaar- en beoordelingsgesprekken, coördineert de verzuimbegeleiding en zorgt voor een sluitend rooster
 • Op basis van de individuele talenten bepaal je welke medewerkers aandachtfunctionaris worden voor team specifieke werkzaamheden
 • Ook het voorzitten van teamoverleg is deel van jouw takenpakket

Dit ben jij

Jij bent communicatief sterk, flexibel, creatief en resultaatgericht in het vinden van oplossingen voor zowel complexe als eenvoudige problemen. Als hoofd durf je besluiten te nemen en kan je goed samen werken met het team. Hierbij staat het delen van verantwoordelijkheden en het samen sturen voorop. Verder vragen we:
 • Een afgeronde opleiding op HBO niveau (Social Work, SPH, HBO-MWD, verpleegkundige)
 • Minimaal 3 jaar ervaring in de GGZ
 • Een post-HBO management opleiding is een pré
 • Aantoonbare ervaring met coördinerende en/of leidinggevende taken
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 3310,- en maximaal € 4381,- (FWG 55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Shiva Biervliet, manager bedrijfsvoering, via 06-22110421.