Componence Asset List

Vacature Verpleegkundige Ridderkerk

Antes zoekt voor het GGZ team Barendrecht-Ridderkerk een verpleegkundige (MBO).

Dit ga je doen

Wil jij komen werken in een gevarieerd en gezellig team, dat naast de zorg voor onze doelgroep ook oog heeft voor elkaar en ons werkplezier? En waar ook nog ruimte is om je verder te ontwikkelen. 

Binnen ons team richten we ons tijdens de behandeling niet alleen op de ziektesymptomen, maar juist ook op de totale gezondheid en het welbevinden van de cliënt, hierbij werken we intensief samen met het sociale netwerk van de cliënt. De behandeling vindt zoveel mogelijk in de eigen omgeving. Wij streven er in de behandeling naar de eigen veerkracht en het herstel op de diverse levensgebieden te vergroten.

Jouw werkzaamheden:
  • Voeren van intakegesprekken
  • Stellen en uitvoeren van behandeldoelen in multidisciplinaire samenstelling
  • Uitvoeren van somatische screenings
  • Medicatieverstrekking, inclusief depotmedicatie
  • Geven van voorlichting 
Wij zijn gevestigd in gezondheidscentrum GOED (Gezondheidszorg onder een dak) in Ridderkerk. De bus stopt bij ons voor de deur, maar er is ook meer dan voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de omgeving.
 

Dit ben jij

Verder vragen we:
  • Een afgeronde opleiding MBO verpleegkunde
  • BIG geregistreerd
  • Bij voorkeur aangevuld met CGW 
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Behandelaar 1 voor 24-36 uur. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 2600,- en maximaal € 3536,- (FWG 45) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Meer weten wat we verpleegkundigen te bieden hebben? Klik dan hier.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze cliënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Jochgem Rietdijk, hoofd behandelzaken, via 06-82744213.