Componence Asset List

Vacature Verpleegkundige Rotterdam

Antes zoekt voor het Vroege Interventie Psychose (VIP) team Zuid en West, in Rotterdam een verpleegkundige.

Dit ga je doen

Ben jij diegene die onze jonge kwetsbare doelgroep weet te motiveren en aan te spreken? Wil je deel uitmaken en bijdragen aan een jong en enthousiast team? En wil jij jongvolwassenen met een eerste psychose zorg te bieden? Dan maken wij graag kennis met jou.
 
Dit multidisciplinaire ambulante team werkt volgens het FACT-model en wordt aangevuld met specialistische interventies die zich richten op herstel op alle levensgebieden. Ons team bestaat uit meerdere (sociaalpsychiatrisch) verpleegkundigen, een psycholoog, een psychotherapeut, een maatschappelijk werker, een jobcoach en een psychiater.

Specifieke aandachtsgebieden zijn:
  • Cognitieve gedragstherapie, zowel individueel als in groepsverband
  • Lotgenotencontact door middel van een eigen hersteltraining
  • Hervatten van werk of school middels IPS
  • Inzet van ervaringsdeskundigheid

Dit ben jij

Jij bent een gediplomeerd verpleegkundige (HBO of SPV) met BIG registratie. Verder vragen we:
  • Affiniteit met de behandeling van jonge mensen met psychotische klachten
  • Sociaal vaardig en je houdt ervan om te werken in een dynamische stedelijke omgeving
  • Je schrikt niet van het verzinnen van directe oplossingen
  • Je bent creatief in het denken buiten de kaders, maar met behoud van het werken volgens evidence based care
  • Je denkt graag mee over continue verbetering van de zorg die ons team levert
  • Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Behandelaar 1 voor 36 uur. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 2527,- en maximaal € 3981,- (FWG 49/50) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring kunnen we jou ook onderstaande bieden:
Het betreft de functie Behandelaar 2 voor 24-32 uur. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 3310,- en maximaal € 4381,- (FWG 55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Meer weten wat we verpleegkundigen te bieden hebben? Klik dan hier.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.
Onze VIP-teams richt zich op vroege detectie van psychotische symptomen en psychoses. Wij behandelen jongeren en jongvolwassenen van 14 tot 35 jaar die tijdens of na een eerste psychose zijn vastgelopen op school, werk of op persoonlijk vlak. Het doel is herstelgericht te werken en de jongere zo spoedig mogelijk weer te kunnen laten functioneren in de maatschappij.
Hierbij werken we graag samen met familie en netwerk. Het VIP-team Zuid werkt vanuit de locatie Carnissesingel en het VIP-team West werkt vanuit de locatie Wijnhaven.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Moise Kamermans, manager bedrijfsvoering, via 06-83541123.