Componence Asset List

Vacature Basispsycholoog Rotterdam

Antes zoekt voor GGZ team Kralingen in Rotterdam een basispsycholoog.

Dit ga je doen

Wij zoeken een basispsycholoog met een actieve, flexibele instelling die onverwachte situaties als een uitdaging ziet en behandeling kan geven in de ambulante setting waarbij verslaving en psychiatrisch beeld gelijktijdig lopen! Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Je komt te werken in het GGZ team Kralingen Prinsenland op de Oudedijk. Dit is een multidisciplinair team bestaande uit een psychiater, verslavingsarts, GZ psycholoog, verpleegkundigen, agogen en ervaringswerker.

Als basispsycholoog krijg jij ruimte en verantwoordelijkheid om een eigen caseload te draaien, waarbij je op behandelinhoudelijk niveau wordt aangestuurd door een regiebehandelaar. Zo geef je niet alleen advies in een behandelplan, maar ben je ook nauw betrokken bij bijvoorbeeld het opstellen van de behandelplannen van de caseload. Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit:
  • Werken in een multidisciplinair team waar evidence based behandeling en persoonlijke ontwikkeling van belang worden geacht
  • Hanteren van een eigen caseload waarbij jij verantwoordelijk bent voor de coördinatie en de behandeling van de cliënten
  • Behandelen van patiënten met verslavingsproblematiek, EPA en co-morbiditeit, zowel individueel als groepsgewijs
  • Verrichten van behandeling en diagnostiek onder supervisie van een GZ psycholoog
  •  

Dit ben jij

Jij hebt een afgeronde WO opleiding psychologie met LOGO verklaring en bij voorkeur ervaring met CGT en/of EMDR. Verder vragen we:
  • Enige relevante werkervaring
  • Professionele zelfstandigheid die een balans vindt tussen multidisciplinair werken en zelfstandig werken binnen je eigen professionele kaders
  • De wetenschappelijke ontwikkelingen binnen het vakgebied worden door jou actief gevolgd
  • Een actieve, flexibele instelling en je ziet onverwachte situaties als een uitdaging
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie behandelaar 3 voor 32-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal €3760,- en maximaal € 4883,- (FWG 60) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.
De GGZ teams op de Oudedijk bieden cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen in combinatie met verslavingsproblematiek en co-morbiditeit intensieve en multidisciplinaire zorg. Het betreft een doelgroep met een grote diversiteit aan problematiek. GGZ teams leveren herstelondersteunende zorg aan cliënten en naasten.
De GGZ teams op de Oudedijk bieden patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen in combinatie met verslavingsproblematiek en co-morbiditeit intensieve en multidisciplinaire zorg. Het betreft een doelgroep met een grote diversiteit aan problematiek. GGZ teams leveren herstelondersteunende zorg aan patiënten en naasten.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze cliënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Lisanne Aangenendt, hoofd behandelzaken, via 06-82145396.
Twijfel je? Neem dan ook contact op, dan kunnen we sparren over de mogelijkheden.