Componence Asset List

Vacature HBO verpleegkundige Rotterdam

Antes zoekt voor de Kliniek NAH (niet aangeboren hersenletsel) in Rotterdam een verpleegkundige. 

Dit ga je doen

Wil jij je verpleegkundige kennis combineren met psychiatrie, dan is werken met onze doelgroep neuropsychiatrie / NAH wellicht interessant.

Als verpleegkundige voor het Behandelcentrum Neuropsychiatrie / NAH ben jij de individuele begeleider van onze cliënten. Je vertaalt het behandelplan naar de dagelijkse zorg en stemt dit af met het behandelteam. Je komt te werken in een betrokken multidisciplinair team, waarin intensief met elkaar wordt samengewerkt en het zelforganiserend vermogen verder ontwikkeld wordt. Jij gaat de uitdaging aan om herstelgerichte zorg te bieden aan onze complexe doelgroep met een grote verscheidenheid aan achterliggende problematiek gerelateerd aan de neuropsychiatrie. Verder voorkomende werkzaamheden zijn:
  • mede opstellen, uitvoeren en evalueren van individuele herstelplannen
  • werkbegeleiding aan leerlingen en stagiaires
  • een bijdrage leveren aan het beleid van de afdeling, de locatie en de zorglijn
  • deelname aan werkgroepen op afdelingsniveau
Al onze activiteiten zijn ondergebracht op één locatie: polikliniek, deeltijdbehandeling en klinische opnameafdeling. De kliniek heeft de beschikking over totaal 30 bedden. Deze bedden zijn verdeeld over een open en een gesloten setting.
 

Dit ben jij

Je bent enthousiast en collegiaal en hebt affiniteit met de doelgroep. Je hebt daarnaast interesse in de verdere ontwikkeling en optimalisering van de werkorganisatie van de afdeling en van de cliëntenzorg.
Verder vragen we:
  • HBO diploma verpleegkundige met BIG registratie
  • Bij voorkeur kennis van en ervaring binnen de GGZ en met het werken binnen een therapeutisch milieu
  • Ervaring met NAH is niet noodzakelijk, er zijn mogelijkheden tot opleidingen op dit gebied
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Behandelaar 1 voor 24-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraag minimaal € 2944,- en maximaal € 3902,- (FWG 50) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Meer weten wat we verpleegkundigen te bieden hebben? Klik dan hier.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.
Het Behandelcentrum Neuropsychiatrie/NAH is een specialistisch centrum voor neuropsychiatrie, waar per jaar gemiddeld 350 mensen worden behandeld. Landelijk gezien één van de weinige behandelcentra waar ook klinische behandeling mogelijk is voor genoemde Niet Aangeboren Hersenletsel. Al onze activiteiten zijn ondergebracht op één locatie aan de Maasstadweg 96: polikliniek, deeltijdbehandeling en klinische opnameafdeling. De kliniek heeft de beschikking over totaal 30 bedden. Deze bedden zijn verdeeld over een open en een gesloten setting.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.


Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Sjoerd van der Vlugt, leidinggevende bedrijfsvoering, via 06-42703730.