Componence Asset List

Vacature Basispsycholoog Dordrecht

Antes zoekt voor het GGZ team Dordrecht een basispsycholoog. 

Dit ga je doen

Antes is opzoek naar een basispsycholoog met een actieve, flexibele instelling en die ziet onverwachte situaties als een uitdaging. Herken jij je zelf hierin? Dan staan de deuren van Antes voor jou open.

Je komt te werken in het GGZ team Dordrecht, dit is een multidisciplinair team bestaande uit verpleegkundigen, agogen, psychologen, verpleegkundig specialist GGZ, GZ psycholoog, klinisch psycholoog, psychiater, ervaringsdeskundige en een verslavingsarts.

Als basispsycholoog krijg jij ruimte en verantwoordelijkheid om een eigen caseload te draaien, waarbij je op behandelinhoudelijk niveau wordt aangestuurd door een regiebehandelaar. Zo geef je niet alleen advies in een behandelplan, maar ben je ook nauw betrokken bij bijvoorbeeld het opstellen van de behandelplannen van de caseload. Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit:
  • Werken in een multidisciplinair team waar evidence based behandeling en persoonlijke ontwikkeling van belang worden geacht
  • Hanteren van een eigen caseload waarbij jij verantwoordelijk bent voor de coördinatie en de behandeling van de cliënten
  • Behandelen van cliënten met verslavingsproblematiek, EPA en co-morbiditeit, zowel individueel als groepsgewijs
  • Verrichten van diagnostiek onder supervisie van een GZ psycholoog of klinisch psycholoog

Dit ben jij

Jij hebt een afgeronde WO opleiding psychologie met LOGO verklaring en bij voorkeur ervaring met CGT, EMDR en/of SFT. verder vragen we:
  • Enige relevante werkervaring is een pré
  • Professionele zelfstandigheid die een balans vindt tussen multidisciplinair werken en zelfstandig werken binnen je eigen professionele kaders
  • De wetenschappelijke ontwikkelingen binnen het vakgebied worden door jou actief gevolgd
  • Een actieve, flexibele instelling en je ziet onverwachte situaties als een uitdaging
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Behandelaar 3 voor 24-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 3760,- en maximaal € 4883,- (FWG 60) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.
Het team werkt volgens de FACT methodiek, maar bedienen ook een grote groep cliënten in de curatieve GGZ. De locatie Dordrecht biedt daarbij ook een wijkoverstijgend aanbod voor onze doelgroep. Dit wijkoverstijgend aanbod biedt verschillende psychologische behandelingen aan waarbij o.a. valt te denken aan (langdurige) schematherapie, traumabehandeling en EFT for couples. Groepsbehandelingen vormen hierin een belangrijke basis in ons behandelaanbod.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze clënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature neem dan contact op met Marjolein van Buitenen, hoofd behandelzaken, via 06-13264530 of Ricky van de Straaten, via 0651217514.