Componence Asset List

Vacature ANIOS Crisisdienst Rotterdam

Antes zoekt voor de crisisdienst in Rotterdam een ANIOS.

Dit ga je doen

Ben jij een ANIOS met affiniteit met het crisiswerk. Ben jij die arts die houdt van de vrijheid van outreachend en zelfstandig werken? Ben jij sterk in het doen van crisisinterventies? Dan zoeken wij jou.

De crisisdienst van Antes, biedt acute psychiatrische hulp aan personen in crisiscrisisbeoordelingen voor in de hele regio Rotterdam Rijnmond. Deze hulp bestaat uit crisisinterventie, psychiatrische beoordeling en diagnostiek en toeleiding naar de juiste vorm van zorg. Het team bestaat uit (sociaal psychiatrisch) verpleegkundigen, artsen en psychiaters.

Als ANIOS in de crisisdienst:
  • werk je altijd samen met een (sociaal psychiatrisch) verpleegkundige en werk je nauw samen met de achterwacht psychiater
  • doe je outreachende psychiatrische crisisbeoordelingen

Dit ben jij

Jij kunt complexe cliëntenproblematiek aan, bent begripvol en stimulerend en tegelijk in staat om te sturen en te begrenzen waar nodig. Jij bouwt met onze teams mee aan een professioneel en veilig klimaat. Verder vragen we:
  • BIG begistratie als arts
  • Ervaring en/of affiniteit met het werken in crisissituaties
  • In bezit van rijbewijs B
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 32-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 3835,- en maximaal € 5848,- (FWG 64/65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes, specialist in psychiatrie en verslaving, is onderdeel van Parnassia Groep.


 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature neem dan contact op met Leonie Wijnaldum, manager bedrijfsvoering, via 06-57370870. 

Twijfel je? Neem dan ook contact op. Wij kunnen altijd onder het genot van een (online) kopje koffie sparren over de mogelijkheden.