Componence Asset List

Vacature ANIOS Crisisdienst Rotterdam

Antes zoekt voor de crisisdienst in Rotterdam een ANIOS.

Dit ga je doen

Ben jij een ANIOS met affiniteit met het crisiswerk. Ben jij die arts die houdt van de vrijheid van outreachend en zelfstandig werken? Ben jij sterk in het doen van crisisinterventies? Dan zoeken wij jou.

De crisisdienst van Antes, biedt acute psychiatrische hulp aan personen in crisiscrisisbeoordelingen voor in de hele regio Rotterdam Rijnmond. Deze hulp bestaat uit crisisinterventie, psychiatrische beoordeling en diagnostiek en toeleiding naar de juiste vorm van zorg. Het team bestaat uit (sociaal psychiatrisch) verpleegkundigen, artsen en psychiaters.

Als ANIOS in de crisisdienst:
  • werk je altijd samen met een (sociaal psychiatrisch) verpleegkundige en werk je nauw samen met de achterwacht psychiater
  • doe je outreachende psychiatrische crisisbeoordelingen

Dit ben jij

Jij kunt complexe cliëntenproblematiek aan, bent begripvol en stimulerend en tegelijk in staat om te sturen en te begrenzen waar nodig. Jij bouwt met onze teams mee aan een professioneel en veilig klimaat. Verder vragen we:
  • BIG begistratie als arts
  • Ervaring en/of affiniteit met het werken in crisissituaties
  • In bezit van rijbewijs B
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 32-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 4381,- en maximaal € 5734,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

Waar ga je werken?
De Crisisdienst, biedt 24/7 acute psychiatrische crisisbeoordelingen voor de regio Rotterdam Rijnmond. Het team bestaat uit sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, artsen en psychiaters. Wanneer er een beoordeling plaats moet vinden, gaan een arts/psychiater samen met een SPV erop uit. Bekijk het volgende filmpje voor een korte impressie.

 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature neem dan contact op met Leonie Wijnaldum, manager bedrijfsvoering, via 06-57370870. 

Twijfel je? Neem dan ook contact op. Wij kunnen altijd onder het genot van een (online) kopje koffie sparren over de mogelijkheden.