Componence Asset List

Vacature Begeleider Capelle a/d IJssel

Antes zoekt voor de gesloten opname afdeling op de locatie Poortmolen in Capelle aan den IJssel een verpleegkundige of agoog.

Dit ga je doen

Ben jij een verpleegkundige of agoog die graag in teamverband wil werken, een uitdaging niet uit de weg gaat, en energie krijgt van een wisselend aanbod aan psychiatrische problematiek en intensiteit? Lees dan verder.

Als verpleegkundige werk je in een multidisciplinair team en ben je de individuele begeleider van onze cliënten. Je vertaalt het behandelplan naar de dagelijkse zorg en stemt dit af met het behandelteam. Je staat in nauw contact met de zorgvrager, en biedt de gewenste ondersteuning. Je signaleert, escaleert, en bespreekt je waarnemingen met betrekking tot de directe zorgverlening in een multidisciplinair team.
 
De functie bestaat uit de volgende werkzaamheden:
 • Bewaken van een therapeutisch behandelklimaat
 • Bieden van een luisterend oor, aanwezigheid, structuur en veiligheid voor onze individuele zorgvragers
 • Voeren van opnamegesprekken
 • Actief betrekken van familie en overig steunsysteem in behandeling
 • Uitvoeren en participeren in het opstellen van individuele begeleidings- en signaleringsplannen aan de hand van het behandelplan
 • Samen, met de cliënt, formuleren van benaderings- en omgangsadviezen en het samen opstellen van crisissignaleringsplannen
 • Begeleiden van leerlingen/stagiaires

Dit ben jij

Knik jij instemmend bij het lezen van deze functieomschrijving en voldoe jij aan onderstaande kenmerken? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct.
 • Een afgeronde relevante zorgopleiding (verpleegkunde HBO met BIG registratie, SPH/Social Work)
 • Minimaal 2 jaar ervaring in de GGZ en bij voorkeur ook ervaring in de verslavingszorg
 • Kennis van en affiniteit en ervaring met de doelgroep
 • Zelfstandig beslissingen nemen en in teamverband kunnen werken
 • Je denkt in mogelijkheden en bent van nature optimistisch
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Begeleider 5 voor 28-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 2944,- en maximaal € 3902,- (FWG 50) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.
Op de locatie Poortmolen 121 in Capelle aan den IJssel bevinden zich diverse klinische afdelingen, zowel met een open als gesloten karakter. De afdeling opname 1/ SEHP is een High Care afdeling, waar gewerkt wordt vanuit de principes van HIC en Safewards

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Daan Bruinsma, manager bedrijfsvoering, via 06-82135073.