Componence Asset List

Vacature HBO Verpleegkundige/HBO Agoog Rotterdam

Antes zoekt voor het GGZ team Rotterdam Centrum een HBO verpleegkundige/HBO Agoog. 

Dit ga je doen

Heb jij affiniteit en ervaring met onze doelgroep en ben je gewend om in een team naar een gezamenlijk doel te werken? Dan maken we graag kennis met jou.

Het GGZ team team is er voor cliënten die te maken hebben met complexe psychiatrische aandoeningen in combinatie met verslavingsproblemen en problemen op meerdere levensgebieden. Denk hierbij aan financiële problemen, het vermijden van zorg en het ontbreken van een dagbesteding of een betaalde baan. Het GGZ team werkt volgens de FACT methodiek en behandelt en ondersteunt herstelgericht onze cliënten zoveel mogelijk in hun huidige omgeving, zoals thuis en/of in een BW.
 
Als verpleegkundige bij ons GGZ team ben je verantwoordelijk voor een eigen caseload en bespreek je, iedere dag, gezamenlijk met je collega's in het multidisciplinaire team de voortgang van cliënten. De behandeling van deze cliënten vindt, voornamelijk, plaats bij de cliënten thuis of op de polikliniek. Je werkt zelfstandig geprotocolleerd en hebt een signalerende functie. Als verpleegkundige  ben je tevens verantwoordelijk voor de medicatie uitgifte en de somatische screening van de cliënten. De volgende werkzaamheden geven een goed beeld van jouw functie:
  • voeren van intakegesprekken en samen met de cliënt behandeldoelen uitzetten
  • verrichtten van sociaal psychiatrische diagnostiek bij EPA cliënten
  • coördineren van de zorg rondom een cliënt
  • individuele- en/of groepsbehandelingen aan EPA cliënten
  • een belangrijke bijdrage leveren bij het behandelen van cliënten in crisis
  • bijdragen aan de verdere ontwikkeling van ons zorgaanbod
  • bijdragen aan een complete en professionele dossiervorming

Dit ben jij

In verband met onze doelgroep zoeken we een zelfstandige en sterke persoonlijkheid. Verder herken je jezelf in het volgende profiel:
  • een afgeronde opleiding HBO Agoog of HBO Verpleegkundige met BIG registratie
  • affiniteit met EPA en ervaring binnen de GGZ
  • Je bent in staat om op onverwachte situaties professioneel te handelen
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Behandelaar 1 voor 32-36 uur. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 2944,- en maximaal € 3902,- (FWG 50) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Meer weten wat we verpleegkundigen te bieden hebben? Klik dan hier.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Roy Venneman, hoofd behandelzaken GGZ team Rotterdam Centrum, via 06-22903043 of Ellie van der Wel, manager bedrijfsvoering locatie Wijnhaven, via 06-27034058.

Twijfel je? Neem dan ook contact op. Wij kunnen altijd onder het genot van een (online) kopje koffie sparren over de mogelijkheden.