Componence Asset List

Vacature Verpleegkundig Specialist Poortugaal

Antes zoekt voor de Kliniek U in Poortugaal een verpleegkundig specialist.

Dit ga je doen

Ben jij Verpleegkundig Specialist GGZ? Wil jij het verschil maken en samen in een team herstelgerichte zorg leveren aan onze cliënten? Kom dan werken in het warme team van kliniek U in Poortugaal.

We zoeken een verpleegkundig specialist die mee wil denken aan de vormgeving en verdere aanvulling op onze huidige behandeling. Puzzelen met complexe problematiek.

Je bent onderdeel van een breder netwerk van verpleegkundig specialisten binnen onze divisie (Volwassenen Klinisch Zuid), waarin veel ruimte is voor collegiale consultatie en overleg.

Jouw verantwoordelijkheden zijn:
  • je bent behandelinhoudelijk verantwoordelijk (regiebehandelaar) en geeft mede vorm en sturing aan de verdere ontwikkelingen
  • diagnostiek en indicatiestelling
  • geven van specialistische adviezen en consultatie
  • verrichten van kortdurende en langdurende behandelingen
  • vanuit de professie draag je bij aan de beleidsontwikkelingen en neem je deel aan de (cliënten)overleggen

Dit ben jij

Je bent BIG geregistreerd als verpleegkundig specialist en hebt affiniteit met de doelgroep ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA) en de langdurige geestelijke gezondheidszorg. Verder vragen we:
  • Je hebt ruime werkervaring in de GGZ
  • Je kunt zelfstandig en resultaatgericht werken binnen de organisatorische kaders en procedures en op basis van het behandelplan
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 24-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 4381,- en maximaal € 5734,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Meer weten wat we verpleegkundig specialisten te bieden hebben? Klik dan hier.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.
Kliniek U is gesloten kliniek waar gewerkt wordt aan resocialisatie naar open afdeling en verbeteren van de kwaliteit van leven. Onze cliënten hebben vaak ernstige psychiatrische aandoeningen en/of ernstige verslavingsproblematiek (eventueel in combinatie met (ernstige) somatische problematiek), die vergevorderd zijn in hun ziekteproces en waarbij er een gesloten setting nodig is om de behandeldoelen te bereiken. We werken volgens het ART model en met de Safewards methodiek.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Huibert Kik, verpleegkundig specialist GGZ en manager behandelzaken via 06-10687922.

Twijfel je? We kunnen altijd onder het genot van een (online) kopje koffie sparren over de mogelijkheden.