Componence Asset List

Vacature HBO Verpleegkundige Zuid-Hollandse Eilanden

Antes zoekt voor het ambulante team, van de divisie Ouderen in Spijkenisse, een HBO verpleegkundige. 

Dit ga je doen

Ouderenpsychiatrie stoffig en saai? Absoluut niet. Sterker nog, er zit meer uitdaging in dan je
denkt. Kom jij ons team versterken?


Wij behandelen ouderen met psychiatrische- en/of psychogeriatrische problematiek waaronder depressies, cognitieve stoornissen (waaronder screening op dementie), angststoornissen, verslaving,  persoonlijkheidsstoornissen en psychotische stoornissen. Het merendeel van onze doelgroep is nog zeer vitaal en goed in staat om eigen behandeldoelen te formuleren. De ouderenpsychiatrie is meer dan alleen het psychiatrische beeld. Somatiek, levensfaseproblematiek en systeemproblematiek maken de casussen interessant en uitdagend.

Het werk wordt veelal ambulant verricht. De combinatie van poliklinisch en het afleggen van huisbezoeken maakt het werk afwisselend en boeiend. Vanuit huis starten met cliëntcontacten, zonder eerst naar kantoor te komen, is geen enkel probleem. Voor (cliënt)overleggen word je op kantoor verwacht. De rest van je agenda is flexibel in te vullen. Er bestaan mogelijkheden om vanuit een andere locatie te werken en om thuis je administratie uit te voeren.

Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor een eigen caseload en zijn er veel mogelijkheden voor overleg met collega’s. De volgende werkzaamheden geven een goed beeld van jouw functie:
  • In samenspraak met het multidisciplinaire team opstellen en uitvoering geven aan het behandelplan
  • Monitoren van gedrag, somatisch en psychiatrisch beeld
  • Betrekken van de familie en het netwerk bij de behandeling

Dit ben jij

Jij bent een HBO verpleegkundige die onze doelgroep een warm hart toe draagt en die ervaring heeft met de veelzijdige problematiek. Als je daarnaast ook aan de volgende eigenschappen voldoet, maken wij graag kennis met jou:
  • Afgeronde HBO verpleegkunde
  • BIG geregistreerd
  • In het bezit van een rijbewijs en auto
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Behandelaar 1 voor 24-36 uur. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 2944,- en maximaal € 3902,- (FWG 50) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur. 

Meer weten wat we verpleegkundigen te bieden hebben? Klik dan hier.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.
Op de locatie Spijkenisse bevindt zich het ambulante team voor ouderenpsychiatrie van Antes. Je bent hierin werkzaam met verschillende disciplines (psychiaters, specialist ouderen geneeskunde, SPV-en, GZ psychologen, GGZ agogen, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen, maatschappelijk werk en basispsychologen). Het is een zeer zelfstandig werkend team, waarbij de kwaliteit van zorg de hoogste prioriteit heeft.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Kelly Slikboer, leidinggevende bedrijfsvoering, via 06-53254594 of Elzelien van Gameren, manager zorg, via 06-10283480.

Twijfel je nog? Het is ook mogelijk om een dag(deel) op onze afdeling mee te lopen.