Componence Asset List

Vacature Manager Bedrijfsvoering Rotterdam-Zuid en Zuid-Hollandse Eilanden

Antes zoekt voor de teams Ouderenpsychiatrie in Rotterdam-Zuid en op de Zuid-Hollandse Eilanden een manager bedrijfsvoering.

Dit ga je doen

Ben jij een manager bedrijfsvoering, die het leuk vindt om medewerkers te coachen en te stimuleren en natuurlijk te motiveren? Lees dan verder.

Als manager bedrijfsvoering ben je onderdeel van het managementteam van de divisie Ouderenpsychiatrie, NAH en ziekenhuispsychiatrie. Samen, met jouw collega manager zorg, ben je verantwoordelijk voor de aansturing van Ouderen Ambulant-Zuid. In de samenwerking is er ruimte voor ontwikkeling en een gezamenlijk vormgegeven en gedragen beleid. Je legt verantwoording af aan de directie ten aanzien van de inhoudelijke en kwalitatieve organisatie van de zorg en behandelingen en ten aanzien van de gerealiseerde doelstellingen op het gebied van personeel, productie, middelen en organisatie. Je kunt interne verbinding en kennisuitwisseling tot stand brengen met andere zorgbedrijven binnen Parnassiagroep en externe samenwerkingspartners op het gebied van ouderenzorg.
Tevens werk je samen met het team aan de implementatie van het familiebeleid, dit komt de behandeling van de cliënt ten goede. Er wordt bij medewerkers meer kennis gegenereerd rondom verslaving.

Verder bestaan jouw werkzaamheden uit:
 • Samen met je duaal partner, de manager zorg, ben je verantwoordelijk voor de resultaten - organisatorisch, inhoudelijk, financieel – van het divisie onderdeel waar je leiding aan geeft
 • Bedrijfsmatig aansturen van werkprocessen
 • Financiële resultaten behalen conform de begroting en hier actief op sturen
 • Ontwikkeling, implementatie en kwaliteitsbewaking van het zorgbeleid
 • Coachend leiding geven aan collega’s
 • Verhogen van de deskundigheid van collega´s en motiveren van teamleden om zich verder te ontwikkelen
 • Formatie op peil houden, zowel kwalitatief als kwantitatief en deskundigheidsbevordering
 • Succesvolle verandertrajecten vormgeven, afronden en borgen
 • Tevens werk je samen met het team aan de implementatie van het familiebeleid, dit komt de behandeling van de patiënt ten goede. Er wordt bij medewerkers meer kennis gegenereerd rondom verslaving
   

Dit ben jij

Je bent ondernemend, collegiaal, stressbestendig en hebt doorzettingsvermogen, geduld en sterke communicatieve vaardigheden. Verder vragen we:
 • Een afgeronde HBO opleiding, aangevuld met een managementopleiding
 • Minimaal drie jaar ervaring als leidinggevende
 • Werkervaring en/of kennis in het ambulante werkveld is een pré
 • Je bent in staat om te verbinden en motiveren en zet je in om gezamenlijk resultaten te halen met de collega’s en relevante interne én externe samenwerkingspartners
 • Je bent bekend met de digitale ontwikkelingen binnen de zorg en ben je handig met het bedienen van verschillende apps. Denk hierbij aan het programma Super Brains, een e-health platform die wordt toegepast in o.a. de Ouderenpsychiatrie.
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 32-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 4381,- en maximaal € 5734,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.
De afdeling Ouderen Ambulant-Zuid bestaat uit een aantal teams welke als standplaats de Zorgboulevard of de Hoeklaan in Spijkenisse hebben. De verschillende teams bestaan uit o.a. een psychiater, specialist ouderengeneeskunde, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, psychologen en verpleegkundigen. De problematiek is zeer divers: psychotische stoornissen, stemmingsstoornissen, cognitieve problematiek, persoonlijkheidsproblematiek, verslavingsproblematiek en problemen die met angst en paniek te maken hebben, vaak in combinatie met somatische en/of sociaal-maatschappelijke problematiek en met 3e en 4e faseproblematiek.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Annemiek van der Gaag, directeur bedrijfsvoering Ouderenpsychiatrie, NAH en Ziekenhuispsychiatrie, via 06-12735312.