Componence Asset List

Vacature Verpleegkundige Rotterdam

Antes zoekt voor het GGZ team Delfshaven een HBO verpleegkundige/GGZ Agoog.

Dit ga je doen

Wil jij graag werken in de uitdagende functie als behandelaar en wil je, op een outreachende wijze, cliënten met ernstige psychiatrische problematiek behandelen en begeleiden? Lees dan verder.

Je werkzaamheden bestaan uit:
  • Administratieve taken en zorgcoördinatie
  • Regie voeren, contact leggen en het onderhouden van het netwerk/systeem van de cliënten
  • Geven van groepsbehandelingen zowel binnen je team als in het wijkoverstijgend aanbod
  • Je verstrekt medicatie en verricht crisisinterventie

Dit ben jij

  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding HBO verpleegkundige of SPH, MWD
  • BIG geregistreerd
  • Je hebt ervaring in de GGZ
  • Je hebt, bij voorkeur een brede kennis van de verslavingszorg en de psychiatrie
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Behandelaar 1 voor 28-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 2944,- en maximaal € 3902,- (FWG 50) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Meer weten wat we verpleegkundigen te bieden hebben? Klik dan hier.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.
FACT team Delfshaven bestaat uit GZ agogisch werkers, Verpleegkundigen, basispsychologen, artsen, GZ psycholoog, verpleegkundig specialist GGZ en een psychiater. In dit team worden cliënten behandeld ernstige psychiatrische aandoeningen en/of verslavingsproblematiek. Daarnaast kan er bij onze cliënten sprake zijn van andere complexe sociaal-maatschappelijke problematiek. Onze vestiging is in 2020 volledig gerenoveerd en is op de Pieter de Hoochweg, Coolhaven.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Cheryl van Tricht, behandelaar, via 06-57141731.