Componence Asset List

Vacature Planner Rotterdam en Poortugaal

Antes zoekt voor het Mobiliteitsbureau in Rotterdam een planner.

Dit ga je doen

Ben jij een ware puzzelaar met een groot probleemoplossend vermogen? Dan hebben wij een gave baan in Rotterdam voor jou als planner.

In de functie van Planner werk je samen met collega-planners, de flex-medewerkers van het Mobiliteitsbureau, de leidinggevenden en jouw manager, waarbij ieder zijn of haar eigen rol en verantwoordelijkheden heeft. 

Samen met een andere planner zorg je voor de uitvoering van het totale roosterproces van de flex-medewerkers, zodat zij een kwalitatief en kwantitatief goed rooster hebben. Dit alles onder (eind-) verantwoordelijkheid van de leidinggevenden en de Manager Bedrijfsvoering.

Je bent verantwoordelijk voor:
 • Ontwikkelen van basisroosters op basis van bezettings- en kwaliteitseisen en beschikbaar personeel
 • Adviseren van de leidinggevenden ten aanzien van wensen van flex-medewerkers, het rooster en vakantieplanning (conform arbeidsregeling)
 • Aanpassen van het rooster bij verstoringen in overleg met management en flex-medewerker
 • Afstemming met de flex-medewerkers, teams en roosteraars en leidinggevenden bij ad hoc planning
 • Verwerken van personele mutaties in het rooster, signaleren van knelpunten ten gevolge van personele mutaties en het doen van voorstellen voor oplossingen en het realiseren van het rooster
 • Goede afstemming met de verantwoordelijke leidinggevende bij ineffectiviteit, verstoringen, miscommunicatie
Er wordt gewerkt vanuit Rotterdam of Poortugaal. Werkdagen worden in overleg afgesproken en starten om 7:30 uur.
 

Dit ben jij

Ben je flexibel, heb je affiniteit met (personeels-)planning, kan je snel schakelen, zie je het werken onder tijdsdruk als een leuke uitdaging en weet je complexe problemen snel op te lossen? Kan jij medewerkers professioneel te woord staan en zich welkom laten voelen? Kom dan bij ons werken als allround planner.

Wat vragen we van je?
 • Een afgeronde relevante MBO opleiding
 • Kennis van jaaruren-systematiek en jaarplanning, kennis van relevante wet- en regelgeving (zoals arbeidstijdenwet en CAO), kennis van zorgprocessen is een pré
 • Computervaardigheid met diverse systemen, aantoonbare ervaring met het personeelsplanning-roostersysteem ORTEC is een pré
 • Verantwoordelijkheidsgevoel, flexibel, communicatief vaardig en stressbestendig
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Het Mobiliteitsbureau bestaat uit een klein en gezellig team, daarbinnen ben je van harte welkom. Daarnaast is er een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Planner voor 36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 2600,- en maximaal € 3536,- (FWG 45) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Werken bij het Mobiliteitsbureau betekent werken in een hectische, maar bijzondere omgeving. Wij coördineren namelijk de inzet van de flex- medewerkers van het Mobiliteitsbureau voor heel Antes! Dat doen we voor de  reguliere dienstverlening, maar ook coördineren we ook de flexibele schil van collega’s in de ondersteunende diensten. Je begrijpt; onze flex-medewerkers zijn heel hard nodig om continuïteit van zorg te bieden. Dit voor een lange of korte periode.
Door nauw contact te onderhouden met de zorgdivisies sluit het Mobiliteitsbureau vraag en aanbod zo goed als mogelijk op elkaar aan met als doel onze flex-medewerkers door te laten stromen naar een vaste werkplek. Hiermee is het Mobiliteitsbureau een belangrijke schakel in de instroom, doorstroom en het behoud van onze medewerkers.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

 • Stuur je CV en motivatie naar ons toe
 • Tijdens het gesprek kunnen we wederzijds bekijken of er een goede match is. Als we beiden enthousiast zijn, volgt er een 2e gesprek en bekijken we de mogelijkheid voor een meeloopmoment
 • Als laatste voeren we dan een arbeidsvoorwaardengesprek. Naast het aanleveren van documenten, lever je een VOG aan (verplicht onderdeel) en doen wij een referentiecheck (verplicht onderdeel)
 Heb je nog vragen? Neem dan zeker even contact op met Yvonne Grift, Manager Bedrijfsvoering, via 06-23101888.