Componence Asset List

Vacature Woonbegeleider BW Lupinestraat Capelle a/d Ijssel Capelle a/d IJssel

Antes zoekt voor de woonlocatie BW Lupinestraat in Capelle a/d IJssel woonbegeleiders.

Dit ga je doen

Ben jij de persoon die het als een uitdaging ziet om onze bewoners met complexe problemen op meerdere gebieden en psychiatrische problematiek te ondersteunen en zoveel mogelijk mee te laten doen met de maatschappij? Wil jij graag meebouwen aan een nieuwe locatie en sta jij stevig in je schoenen? Lees dan verder.

Woonlocatie Lupinestraat ligt in Capelle aan de IJssel in de wijk Schenkel. Hier wonen jongvolwassenen tussen de 18 en 30 jaar, die vanuit de rehabilitatiemethodiek behandeld worden. De woonlocatie biedt 24-uurs begeleiding; je gaat samen met de bewoners werken aan de doelen die in het begeleidingsplan zijn vastgelegd. Je bent in staat om op een positieve manier duidelijk grenzen aan te geven en om onze dynamische doelgroep te motiveren of te de-escaleren wanneer nodig. Je bewaakt daarbij de voortgang, signaleert en rapporteert tijdig aan de behandelaar.
 
Jouw werkzaamheden bestaan uit:
  • Begeleiding van bewoners op het gebied van wonen, werken en leren
  • Met het team voorwaarden creëren die het groepsdynamische proces in de voorziening bevorderen
  • Opstellen en uitvoeren van individuele begeleidingsplannen
  • Adequate dossiervoering

Dit ben jij

  • Afgeronde MBO opleiding richting MMZ 4 of vergelijkbaar
  • Aantoonbare ervaring van begeleiding van patiënten met (ernstige) psychiatrische problematiek
  • Affiniteit en ervaring met de doelgroep Jongvolwassen
  • Een positieve, presente en laagdrempelige houding, enthousiasme, creativiteit, inlevingsvermogen
  • Initiatief en flexibiliteit t.a.v. onregelmatige diensten
  • Goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Begeleider 3 voor 32-36 uur. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2121,- en maximaal € 3101,- (FWG 40) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Amber Thape, Hoofd WMO, via 06-13237316.