Componence Asset List

Vacature Verpleegkundig Specialist Capelle aan den IJssel

Antes zoekt voor het team van Ouderen Ambulant Noord in Rotterdam verpleegkundig specialist.

Dit ga je doen

Een baan met veel vrijheid, eigen regie en regelruimte?

Als verpleegkundig specialist ben je als regiebehandelaar verantwoordelijk voor patiënten. Daarnaast behandel je zelf patiënten en vind het je het leuk om bij te dragen aan het verbeteren van de zorg en ontwikkeling van beleid.  We zijn veel onderweg, werken herstelgericht en betrekken de familie en het netwerk bij de behandeling.

Vanuit huis starten met patiëntencontacten zonder eerst naar kantoor te komen is geen enkel probleem. Voor een bureaudienst, behandelplanbespreking of eventueel andere overleggen wordt je op het kantoor verwacht. De rest van je agenda is redelijk vrij in te vullen en er bestaan mogelijkheden om vanuit huis je administratie uit te voeren. Je zal in deze functie intensief samenwerken met betrokken partners zoals de huisarts,  wijkteams, de regionale geheugenpoliklinieken, de organisaties uit de V&V sector en met name de casemanagers. 

Team Ouderen Ambulant Noord bestaat uit psychiaters, specialisten ouderengeneeskunde, artsen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, verpleegkundige specialisten, GZ en basis psychologen en verpleegkundigen en draagt zorg voor de doelgroep ouderen met (hoog complexe) psychiatrische problematiek. Daarnaast hebben we veel opleidingsplaatsen voor allerlei functies, waardoor er voldoende nieuwe aanwas is. Waarbij het team een leuke mix is van jong en oud, beginnend en ervaring. Ook is er een afdeling deeltijdbehandeling, mocht je hierin geïnteresseerd zijn dan kan je hierin participeren. Het team van Ouderen ambulant Noord werkt zeer zelfstandig waarbij de kwaliteit van zorg de hoogste prioriteit heeft.

 

Dit ben jij

Heb jij interesse in deze ambulante, veelzijdige en afwisselende functie? Werk jij graag zelfstandig maar wel in een hecht team en goede onderlinge samenwerking? Solliciteer op deze vacature als je in ieder geval beschikt over:
  • Een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist ggz en als zodanig BIG-geregistreerd
  • Een rijbewijs en auto
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 24-32 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 4053,- en maximaal € 5439,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Meer weten wat we verpleegkundig specialisten te bieden hebben? Klik dan hier.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen, wil je een dag meelopen of meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Vicky van Gils, leidinggevende bedrijfsvoering, via 06-22067307 of Julia van Leeuwen, manager zorg, via 088-3587328.