Componence Asset List

Vacature Verpleegkundig Specialist GGZ Rotterdam

Antes zoekt voor het ambulante team Ouderenpsychiatrie in Rotterdam een verpleegkundig specialist GGZ.

Dit ga je doen

Heb jij interesse in een veelzijdige en afwisselende functie? Werk jij graag zelfstandig maar ook in een team met goede onderlinge samenwerking? Dan zoeken we jou.

Ouderenpsychiatrie stoffig en saai? Absoluut niet! Sterker nog, er zit meer uitdaging in dan je denkt.
De grootste groep is nog zeer vitaal en goed in staat om eigen behandeldoelen te formuleren. 

Team Ouderenpsychiatrie behandelt ouderen met psychiatrische problematiek, zoals depressies, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, verslavingsproblematiek en psychotische stoornissen. De ouderenpsychiatrie is meer dan alleen het psychiatrische ziektebeeld. Somatische comorbiditeit, levensfaseproblematiek en systeemproblematiek maken de casussen interessant en uitdagend.
Het team bestaat uit psychiaters, verpleegkundig specialisten, specialisten ouderengeneeskunde, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, GZ psychologen, basispsychologen, verpleegkundigen, systeemtherapeuten en maatschappelijk werkers en draagt zorg voor de doelgroep ouderen met (hoog complexe) psychiatrische problematiek. 

Als verpleegkundig specialist GGZ ben je in ons team verantwoordelijk als regiebehandelaar voor zowel cliënten vanuit de BGGZ als ook vanuit de SGGZ. Daarnaast behandel je zelf cliënten en vind het je het leuk om bij te dragen aan het verbeteren van de zorg en het ontwikkelen van beleid. Je bent onderdeel van een breder netwerk van verpleegkundig specialisten en andere regiebehandelaren binnen onze divisie, waarin veel ruimte is voor collegiale consultatie en overleg. 

We zijn veel onderweg, werken herstelgericht en betrekken familie en het netwerk bij de behandeling.
Vanuit huis starten met patiëntencontacten zonder eerst naar kantoor te komen, is geen enkel probleem. Voor een spoeddienst, behandelplanbespreking of eventueel andere overleggen word je op kantoor verwacht. De rest van je agenda is redelijk vrij in te vullen. Er bestaan mogelijkheden om vanuit een andere locatie te werken en om thuis je administratie te doen. 
 

Dit ben jij

Solliciteer op deze vacature als je in ieder geval beschikt over:
  • een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ met BIG-registratie
  • een rijbewijs en auto
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 24-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 3835,- en maximaal € 5848,- (FWG 64/65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Meer weten wat we verpleegkundig specialisten te bieden hebben? Klik dan hier
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature of een dag(deel) meelopen op de afdeling? Neem dan contact op met Jochgem Rietdijk, leidinggevende bedrijfsvoering, via 06-82744213, of Marloes Haverland, verpleegkundig specialist, via 06-13369731.