Componence Asset List

Vacature Verpleegkundig Specialist GGZ Rotterdam

Antes zoekt voor het nieuw op te zetten Team Intensieve Zorg Ouderen in Rotterdam een verpleegkundige specialist GGZ.

Dit ga je doen

Heb jij interesse in een veelzijdige en afwisselende functie? Werk jij graag zelfstandig maar ook in een team met goede onderlinge samenwerking? Dan zoeken we jou.

Ouderenpsychiatrie stoffig en saai? Absoluut niet! Sterker nog, er zit meer uitdaging in dan je denkt.

Wij behandelen ouderen met psychiatrische problematiek, zoals depressies, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, verslavingsproblematiek en psychotische stoornissen. De Ouderenpsychiatrie is meer dan alleen het psychiatrische ziektebeeld. Somatische comorbiditeit, levensfaseproblematiek en systeemproblematiek maken de casussen interessant en uitdagend.

In de regio Rotterdam gaan wij starten met een nieuw team gericht op ouderen met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA), die Intensievere zorg nodig hebben. Behandeling geschiedt grotendeels conform het FACT model.
Voor dit team zoeken we een verpleegkundig specialist, die mee wil denken aan de vormgeving en verdere ontwikkeling van dit nieuw op te zetten team en die binnen dit team werkzaam zal zijn als regiebehandelaar. Dit zal een nauwe samenwerking betreffen met de twee ambulante teams op dezelfde locatie, waarbij onder andere op- en afschalen van benodigde zorg laagdrempelig kan plaatsvinden. 

Je bent onderdeel van een breder netwerk van verpleegkundig specialisten en andere regiebehandelaren binnen de ambulante teams van Ouderenpsychiatrie, waarin veel ruimte is voor collegiale consultatie en overleg. 
 

Dit ben jij

Solliciteer op deze vacature als je in ieder geval beschikt over:
  • een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ met BIG-registratie
  • een rijbewijs en auto
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 24-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 4381,- en maximaal € 5734,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Meer weten wat we verpleegkundig specialisten te bieden hebben? Klik dan hier
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature of een dag(deel) meelopen op de afdeling? Neem dan contact op met Kelly Slikboer, leidinggevende bedrijfsvoering, via 06-53254594, of Marloes Haverland, verpleegkundig specialist, via 06-13369731.