Componence Asset List

Vacature Psychiater Capelle a/d IJssel

Antes zoekt voor de open verblijfsafdelingen van locatie Poortmolen in Capelle a/d IJssel een psychiater.

Dit ga je doen

De locatie Poortmolen bestaat uit open opnameafdelingen, met cliënten die vrijwillig zijn opgenomen en die volledige vrijheden hebben, en gesloten afdelingen voor observatie, instellen van medicatie, opnames o.b.v. WvGGZ en opbouw van vrijheden. 
Je gaat wisselend werken op de verschillende afdelingen waar ook altijd een AIOS, ANIOS of HAIO werkzaam is.

Als psychiater ben je verantwoordelijk voor diagnostiek en behandeling van de klinisch opgenomen cliënten en geef je supervisie aan de AI(N)OS en HAIO.

Locatie Poortmolen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt er gratis parkeren.
 

Dit ben jij

Je bent BIG geregistreerd als psychiater.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 8-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 5649,- en maximaal € 9872,- (FWG AMS) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Pim Kistemaker, manager bedrijfsvoering, via 06-10773221.