Componence Asset List

Vacature Regiebehandelaar Rotterdam

Antes zoekt een regiebehandelaar voor de klinische Youzafdeling Ceder van de Boumankliniek  in Rotterdam. 

Dit ga je doen

Ben jij een professional, sta je sterk in je schoenen en heb je ervaring met jongeren die klinisch zijn opgenomen? Is het jouw passie om cliënten, hun netwerk en begeleiders te ondersteunen bij echt goede zorg? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou.

De klinische voorziening Ceder is er voor jongeren (15-24 jaar), bij wie verslavingsproblematiek op de voorgrond staat, en is bestemd voor detoxificatie, stabilisatie en zo nodig diagnostiek.  

Jouw kerntaak is regievoering over de klinische behandeling van deze cliënten en het neerzetten van bewaken van het gewenste therapeutisch groepsklimaat. Dit doe je in samenwerking met het klinisch verblijfsteam en de hoofdbehandelaar.  
Je werkt nauw samen met de behandelaren van de polikliniek van waaruit de behandeling op indicatie plaatsvindt. Daarnaast begeleid en behandel jij zelf ook cliënten. Je werkt in een multidisciplinair team, waar jij vanuit je eigen professie inbreng hebt, het verblijfsteam meeneemt en coacht voor het verkrijgen van een goed therapeutisch groepsklimaat. Binnen deze functie lever je tevens een bijdrage aan de beleidsontwikkeling.

Het therapeutisch groepsklimaat van Ceder kenmerkt zich veiligheid, die compenserend is voor de onveiligheid die onze jongeren in de thuissituatie of op straat hebben ervaren. 
Om dit klimaat te kunnen borgen, wordt van onze medewerkers verwacht dat zij kunnen optreden als verantwoorde 'beroepsopvoeders'. Optimisme, flexibiliteit en elkaar ondersteunen zijn de pijlers van het team.
 

Dit ben jij

  • Je bent BIG geregistreerd als GZ psycholoog of verpleegkundig specialist
  • Je hebt meerdere jaren werkervaring in het werken met jongeren met (ernstig) probleemgedrag en affiniteit met jongeren met een verslaving en psychiatrische comorbiditeit
  • Je bent in staat collega’s te sturen, te coachen en te helpen ontwikkelen
  • Je hebt grote affiniteit met en kennis van methodisch en resultaatgericht werken 
  • Je bent in staat goede contacten te leggen en te onderhouden met collega’s en relaties 
  • Je bent flexibel en gedreven 
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 32-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 4381,- en maximaal € 5734,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Dénise Kleinekoort, manager bedrijfsvoering, via 06-30841689.