Componence Asset List

Vacature Psychiater Rotterdam

Antes zoekt voor de polikliniek en de klinische afdeling Ceder van Youz Verslavingszorg in Rotterdam een kinder- en jeugdpsychiater.

Dit ga je doen

Wil jij ons nieuwe visitekaartje zijn?

Youz Verslavingszorg - het jongerenmerk van Antes - is een instelling voor verslavingspsychiatrie. Youz Verslavingszorg biedt op gestructureerde wijze zoveel mogelijk evidence based diagnostiek en behandeling aan jongeren van 12 tot 24 jaar, bij wie sprake is van (gedrags-)problemen bij middelenmisbruik/-afhankelijkheid en eventueel comorbide psychiatrische problematiek. 

Wij signaleren vroegtijdig en behandelen middelenmisbruik/-afhankelijkheid en psychiatrische stoornissen bij jongeren door middel van een combinatie van individuele en systemische behandeling. Het doel van onze behandeling is abstinentie en het stimuleren of het op gang brengen van de (gestagneerde) ontwikkeling van onze jongeren, zodat zij in de toekomst een optimaal niveau van autonomie kunnen bereiken. Er is een behandelperspectief; de behandeling verloopt via in tijd afgebakende fasen en er zijn per fase tussen- en einddoelen geformuleerd.

Je bent als kinder- en jeugdpsychiater binnen een multidisciplinair team medisch eindverantwoordelijke voor de kinder- en jeugddiagnostiek en behandeling van cliënten.

Verder ben je o.a. verantwoordelijk voor het 
  • verrichten van psychiatrische beoordeling, diagnostiek en behandeling
  • begeleiden en superviseren van (kinder- en jeugd)psychiaters in opleiding

Dit ben jij

Voor het specialisme jeugd zoeken we een bevlogen gekwalificeerde ervaren kinder- en jeugdpsychiater die beschikt over een afgeronde opleiding tot kinder- en jeugdpsychiater. Je hebt ervaring in het behandelen van adolescenten/jongvolwassen en hun directe leefomgeving. We zoeken een teamplayer die het leuk vindt om in een multidisciplinair team te werken met kinderen/jongeren en ouders met complexe problematiek. Je bent stressbestendig en flexibel, je kunt snel schakelen en handelen en ziet uitdaging in dynamische casussen en kortdurende trajecten. 

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 16-24 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 6919,- en maximaal € 9679,- (FWG AMS) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Dénise Kleinekoort, manager bedrijfsvoering, via 06-30841689.