Componence Asset List

Vacature Verzorgende IG Rotterdam

Antes zoekt voor de Beschermde Woonvorm Slinge in Rotterdam een verzorgende IG.

Dit ga je doen

Ben jij een ‘we doen dit samen’ verzorgende IG, die het als een uitdaging ziet om onze cliënten met complexe problemen op meerdere gebieden te ondersteunen en zoveel mogelijk mee te laten doen met de maatschappij? 

Je komt te werken in ons team op de locatie Slinge met de doelgroep cliënten met dubbele diagnose.
Ons team is hecht en gezellig en bestaat uit mannen en vrouwen van verschillende leeftijden. De doelstelling van onze afdeling is de cliënten in herstel zetten, het aanleren van woonvaardigheden en de cliënten laten doorstromen naar zelfstandig wonen en stabilisatie.

Jouw werkzaamheden:
  • Geven van individuele begeleiding
  • Bieden van dagstructuur
  • Samen koken
  • Maken van herstelplannen en alle overige administratieve werkzaamheden
  • Monitoring

Dit ben jij

Herken je je in onderstaand profiel, dan nodigen we je uit om te solliciteren en ben jij binnenkort misschien onze nieuwe collega:
  • VIG niveau 3 met wens om verkorte opleiding Verpleegkunde niveau 4 te volgen in eigen tijd op kosten van Antes
  • Bereid om onregelmatig te werken: dagdienst, tussendienst, avonddienst en nachtdienst
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Je wordt aangenomen in de functie van Begeleider 3 voor 32 uur. Het salaris bedraagt minimaal € 2325,- en maximaal € 3241,- (FWG 40) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.
Woonlocatie Slinge ligt centraal in Rotterdam-Zuid. Op deze woonlocatie wonen 25 bewoners met 24-uurs begeleiding.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Ka Yee Ng, hoofd WMO, via 088-3583870.