Componence Asset List

Vacature GZ Psycholoog Rotterdam

Antes zoekt voor het GGZ team Crooswijk de Esch in Rotterdam een GZ psycholoog. 

Dit ga je doen

Ben jij GZ psycholoog en werk je graag samen met collega's aan een optimale behandeling van onze cliënten? Dan komen we graag met je in contact.

Als GZ pycholoog in één van onze onze wijkgerichte GGZ teams ben je als regiebehandelaar primair verantwoordelijk voor de inhoud, vaststelling en uitvoering van het behandelplan van onze cliënten. Daarnaast lever je ook een actieve bijdrage aan de behandeling. Je bent onderdeel van een breder netwerk van GZ psychologen binnen onze ambulante divisie, waarin veel ruimte is voor consultatie en overleg. Je werkzaamheden bestaan verder uit: 

  • Diagnostiek (psychologisch onderzoek en/of intake) 
  • Uitvoeren van behandelingen, zowel individuele als groepsbehandelingen
  • In kaart brengen en stroomlijnen van de keten van zorg die de cliënt doorloopt (van bijvoorbeeld een detoxbehandeling naar een persoonlijkheidsbehandeling) 
  • Geven van werkbegeleiding en supervisie aan basispsychologen en GZ psychologen in opleiding

Dit ben jij

Een organisatorische rol past je goed, je kunt snel schakelen en je bent analytisch sterk, Vanuit een helikopterview draag je bij aan de zoektocht naar de beste behandelvormen. Vanzelfsprekend blijf jij je ontwikkelen door aanvullende opleidingen of cursussen te volgen. 
Je hebt een redelijk vaste planning als je ´s ochtends start, maar je past met gemak je agenda aan wanneer de actualiteit van de dag daar om vraagt. Je staat open voor ideeën van je collega’s en je weet hen ook te stimuleren en mee te nemen in de ontwikkeling en innovatie van onze zorg.
Verder vragen we
  • BIG-registratie als GZ psycholoog
  • Ervaring met diverse GGZ doelgroepen (EPA/ verslaving/ LVB)

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 16-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 4138,- en maximaal € 5553,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature, neem dan contact op met Ed Witlox, SPV, via 06-12689374.