Componence Asset List

Vacature Verzorgende IG Poortugaal

Antes zoekt voor de Flexpool in de regio Rijnmond een verzorgende IG.

Dit ga je doen

Houd jij van afwisselend werk en ben jij op zoek naar een flexibele baan? Dan is werken bij de Flexpool van Antes de plek voor jou.

Als Verzorgende IG van de Flexpool kan je op alle afdelingen en locaties worden ingezet. Zo kan het zijn dat je de ene dag werkt op een beschermde woonvorm en de volgende dag in een klinische setting. Wij bieden je de kans om je te profileren binnen onze organisatie en de kans om ervaringen op te doen met onze doelgroepen. Van licht psychische klachten tot ernstige psychiatrische aandoeningen en verslavingspsychiatrie, Antes is op alle gebieden gespecialiseerd. Op de meeste locaties wordt er gewerkt in de 24-uurs dienst. Hierdoor kan je ingezet worden in de dag-, avond en/of nachtdiensten. Je gaat cliënten ondersteunen bij ADL en huishoudelijke activiteiten en je ondersteunt de verpleegkundigen bij de uitvoering van werkzaamheden.
 

Dit ben jij

Als Verzorgende IG heb je brede kennis van de psychiatrie. Je staat stevig in je schoenen en bent in staat onder druk te werken. Als flexmedewerker werk je met een flexibel rooster op locaties Zorgboulevard Maasstad en Nieuw Binneneweg. Je bent in staat om deze locaties via eigen vervoer of openbaar vervoer te bereiken. Verder herken je jezelf in het volgende profiel:

  • je hebt een afgeronde Verzorgende IG met minimaal 1 jaar werkervaring met deze doelgroep Psychiatrie;
  • je bent een teamplayer en praat graag met je collega’s over hoe jullie de zaken anders, beter kunnen aanpakken;
  • het welzijn van de cliënten staat bij jou voorop.
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 8-28 uur per week. Het salaris bedraagt minimaal € 2181,- en maximaal € 2944,- (FWG 35) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

Interesse?

Voor meer informatie over de vacature en sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de intercedenten van het mobiliteitsbureau: Jasmien Baladien, hoofd WMO , 06  23847941 en Silvano Libardi, planner flexpool, 06 22675571.