Componence Asset List

Vacature Verpleegkundige Poortugaal

Antes zoekt voor de Flexpool in de regio Rijnmond verpleegkundigen (MBO/HBO).

Dit ga je doen

Ben jij een verpleegkundige op zoek  naar een nieuwe uitdaging of wil je juist ervaring opdoen in de GGZ? Houd jij van afwisselend werk en wel de zekerheid van een arbeidsovereenkomst, dan is werken bij de Flexpool van Antes de plek voor jou.

Als verpleegkundige van de Flexpool kan je op alle afdelingen en locaties worden ingezet. Zo kan het zijn dat je de ene dag werkt op een beschermde woonvorm en de volgende dag in een klinische setting. Wij bieden je de kans om je te profileren binnen onze organisatie en de kans om ervaringen op te doen met onze doelgroepen. Van licht psychische klachten tot ernstige psychiatrische aandoeningen en verslavingspsychiatrie, Antes is op alle gebieden gespecialiseerd. Op de meeste locaties wordt er gewerkt in de 24-uurs dienst. Hierdoor kan je ingezet worden in de dag-, avond- en/of nachtdiensten.
 

Dit ben jij

Je bent in het bezit van een MBO-V of HBO-V diploma. Je bent BIG-geregistreerd en je kan je (her)registratie overleggen. Als Flexwerker werk je met een flexibel rooster op diverse locaties in de regio Rotterdam e.o. Je bent in staat om deze locaties via eigen vervoer of openbaar vervoer te bereiken.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Als Flexwerker kom je bij ons in dienst en krijg je een contract voor de uren die we zijn overeengekomen. Je werkt flexibel en niet op vaste werkdagen- en tijden. Hierbij maken we gezamenlijke afspraken omtrent jouw beschikbaarheid en inzet.

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 8-36 uur per week. Het salaris bedraagt minimaal € 2600,- en maximaal € 3536,- (FWG 45) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Voor meer informatie over de vacature en sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de intercedenten van het mobiliteitsbureau: Jasmien Baladien, hoofd WMO , 06  23847941 en Silvano Libardi, planner flexpool, 06 22675571.