Componence Asset List

Vacature Verzorgende IG Poortugaal

Antes zoekt voor kliniek Trainingshuizen in Poortugaal een verzorgende IG.

Dit ga je doen

Wil jij graag werken in een groene omgeving en met de doelgroep GGZ? Kom dan werken in het warme, professionele team van het Trainingshuis.

Kliniek Trainingshuizen, onderdeel van de divisie Volwassenen Klinisch Zuid, biedt behandeling en begeleiding aan cliënten met een langdurige, complexe psychiatrische aandoening en of verslavingsachtergrond. Onze klinische setting bevindt zich aan de rand van het terrein, dit beeldt ook de symboliek uit: cliënten staan aan de rand van de maatschappij en worden ondersteund en begeleid om hier weer deel van uit te gaan maken.

Wil jij deel uitmaken van ons leuke team?
  

De setting ziet er als volgt uit. Wij hebben vier woonkamers, 18 bungalows en drie dijkwoningen. In de woonkamers verblijven zes cliënten, ieder heeft zijn eigen slaapkamer met gedeelde woonkamer, badkamer en keuken. Op de dijkwoningen (sociowoningen) verblijven vier cliënten per huishouden. In de bungalows verblijven de cliënten zelfstandig. Bij alle drie de settingen wordt 24-uurs begeleiding geboden. Wij werken hier in drie fases. Fase 1: Trainingshuizen, fase 2: dijk(socio)woningen en fase 3: de bungalows.

Samen met het behandelteam bespreken we de doelen en het traject van de cliënt. Door middel van gesprekken wordt geprobeerd om in een traject de wens van de cliënt om te zetten in een concreet en haalbaar doel en vervolgens wordt gekeken hoe dit doel te realiseren valt. Belangrijk in deze benadering is dat de cliënten zelf een wens hebben, dan wel gaan krijgen, op het gebied van wonen, werken, dagbesteding, leren en/of sociale contacten.

Als verzorgende IG werk je vanuit herstelgerichte zorg en:
  • lever je een bijdrage aan de uitvoering, implementatie en evaluatie van programma's, groepsactiviteiten, behandel- en begeleidingsplannen; dit doe je zowel zelfstandig als in teamverband
  • rapporteer je dagelijks de observaties en breng je deze in bij het multidisciplinair overleg
  • ondersteun je onze cliënten in hun dagelijkse verzorging en voer je verpleegtechnische handelingen uit

Dit ben jij

Jij hebt affiniteit met de doelgroep en bezit goede sociale vaardigheden. Je hebt kennis van de GGZ en een professionele houding. Verder vragen we: 
  • Een afgeronde opleiding Verzorgende IG
  • Je hebt affiniteit en ervaring met de GGZ doelgroep
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Jij bent zowel duidelijk als empathisch en je weet structuur te bieden
  • Bereid om 24-uurs diensten te draaien
  • Gevoel voor humor, enthousiasme en flexibiliteit zijn onmisbaar in deze functie
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Begeleider 3 voor 32-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2325,- en maximaal € 3241,- (FWG 40) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie of een dagdeel meelopen? Neem dan contact op met Merian Machielse, hoofd Verblijf, via 06-20860388.