Componence Asset List

Vacature Verzorgende IG Capelle a/d IJssel

Antes zoekt voor de afdeling PSU (Psychiatrische Somatische Unit) van locatie Poortmolen in Capelle a/d IJssel een verzorgende IG.

Dit ga je doen

Ben jij verzorgende IG en op zoek naar een uitdagende baan?

Bij de PSU komen psychiatrie en/of verslaving en somatiek samen. Het is een complexe afdeling en een uitdagende werkplek waar jij je als verzorgende IG op beide gebieden kunt inzetten.

In deze functie ben je werkzaam in een multidisciplinair team en verantwoordelijk voor:
  • Het geven van complexe behandeling en begeleiding op het gebied van psychiatrie en/of verslaving in combinatie met somatiek
  • Begeleiden van patiënten, structuur bieden en zorgdragen voor een goed therapeutisch klimaat
  • Observeren en rapporteren van psychische problemen
  • Gastvrije zorg en een veilig leefklimaat bieden

Dit ben jij

Wij zijn op zoek naar een collega die een zelfstandige bijdrage kan leveren aan alle zorgaspecten rondom onze patiënten en die:
  • in het bezit is van een afgeronde opleiding Verzorgende IG
  • affiniteit heeft met psychiatrische en somatische zorg en die vertrouwen kan wekken bij mensen in een kwetsbare positie
  • een uitdaging ziet in zelforganisatie en bereid is om op onregelmatige tijden te werken
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Begeleider 3 voor 24-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2325,- en maximaal € 3241,- (FWG 40) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Miryam Fiolet, hoofd Verblijf, via 06-83218369.