Componence Asset List

Vacature Begeleider Rotterdam

Antes zoekt voor de beschermde woonvorm jong volwassenen, Heemraadssingel in Rotterdam, woonbegeleiders. 

Dit ga je doen

Ben jij een een woonbegeleider en werk jij graag in 24-uurs diensten? Kom dan werken op onze leuke locatie Heemraadsingel in Rotterdam.

Op de locatie Heemraadssingel Jong Volwassenen ben je als woonbegeleider betrokken bij de 16 bewoners van de afdeling. De leeftijdsgroep van Jong Volwassenen is 18-30 jaar. Je doet boodschappen met hen, helpt met koken en je ondersteunt bij andere huishoudelijke taken. Daarnaast ben je persoonlijk begeleider van een aantal bewoners, waarmee je een herstelplan opstelt en werkt aan bepaalde doelen.

Jouw werkzaamheden bestaan verder uit:
 • Observeren van de cliënten, signaleren van veranderend gedrag waardoor je tijdig crisissituaties kan herkennen en daarin treed je accuraat op
 • Verzorgen van de inschrijving van de cliënten en je formuleert samen met de cliënt zijn/haar/hen herstelplannen, dit doe je via de SMART methoden en 1x in de 6 maanden evalueer je samen met de cliënt de doelen die gesteld zijn
 • Minimaal 1x in de week een persoonlijk begeleidergesprek met de cliënt(en) waar jij persoonlijk begeleider van bent
 • De begeleiding van cliënten op individueel en/of groepsniveau
 • Opstellen van een begeleidingsplan per cliënt vanuit de rehabilitatiemethodiek
 • Het creëren van voorwaarden die het leefklimaat bevorderen
De werktijden zijn onregelmatig. De vroege dienst is van 07:30 uur tot 16:00 uur, de avonddienst is van 14:30 uur tot 23:00 uur en de slaapdienst is van 15:00 uur tot 07:45 uur. Alle diensten moeten door iedereen gedraaid worden. De werklocatie is goed te bereiken met het OV. 
 

  Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde opleiding MMZ niveau 4 Persoonlijk Begeleider specifieke doelgroepen
  • Je werkt graag in 24-uurs diensten
  • Je hebt ruime ervaring in de psychiatrie of in de verslavingszorg
  Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
  Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
   

  Wij bieden

  Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft de functie Begeleider 3 voor 32-36 uur. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2325,- en maximaal € 3241,- (FWG 40) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
   

  Werken bij Parnassia Groep

  Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.
  Een beschermde woonvorm (BW) is een woonvorm, waar bewoners zelfstandig met (intensieve) begeleiding wonen, waar sprake is van psychiatrische problematiek, soms gecombineerd met een verslaving. Antes heeft verschillende woonvormen liggend in de omgeving Rijnmond, denk hierbij aan gemengd wonen of juist specifiek gericht op mannen, vrouwen, ouderen, (jong)volwassen, LVB, alcoholverslaving of een woonvorm waar de cliënten bijna klaar zijn om zelfstandig te gaan wonen.

  Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
   

  Interesse?

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature neem dan contact op Conchita Nanuru, Hoofd WMO, via 06-30058166.