Componence Asset List

Vacature Behandelaar Oud Beijerland

Antes zoekt voor het GGZ team Hoeksche Waard op de Zuid-Hollandse Eilanden een behandelaar (HBO verpleegkundige of GGZ agoog).   

Dit ga je doen

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde doener die van aanpakken houdt? Dan komen we graag met jou in contact.

Als behandelaar bij het wijkgericht GGZ team Hoeksche Waard ben je verantwoordelijk voor een eigen caseload en bespreek je iedere dag met je collega's in het multidisciplinaire team de voortgang van de cliënten. De behandeling vindt met name plaats bij de cliënten thuis of op onze locatie.

Je werkt zelfstandig, geprotocolleerd en herstelgericht en hebt een signalerende functie. Je werkt nauw samen met ketenpartners, zoals gemeenten. In dat kader kan toeleiding naar zorg een onderdeel zijn van je werkzaamheden.

De volgende werkzaamheden geven een beeld van jouw functie:
 • Voeren van intakegesprekken en samen met de patiënt behandeldoelen uitzetten
 • Verrichtten van sociaal-psychiatrische diagnostiek bij patiënten met psychiatrische- en/of verslavingsproblematiek
 • Coördineren van de zorg rondom de cliënt
 • Geven van individuele- en/of groepsbehandelingen aan jouw cliënten
 • Het systeem betrekken bij de behandeling (bijv. familie, woonbegeleiding)
 • Handelend optreden bij cliënten in crisis
 • Aanvragen van zorgmachtigingen in het kader van de Wvggz
 • Bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het zorgaanbod

Dit ben jij

Je werkt graag zelfstandig binnen een multidisciplinair team en je hebt ervaring met het werken in een ambulant team. Verder vragen we:
 • Een afgeronde HBO opleiding Verpleegkunde of Social Work (SPH of MWD met GGZ differentiatie en geregistreerd bij Registerplein)
 • Ervaring binnen de GGZ en affiniteit met cliënten met verslavings- en/of psychiatrische problematiek
 • Je bent in staat om in onverwachte situaties professioneel te handelen
 • Je draagt bij aan een complete en professionele dossiervorming
 • Je bent in het bezit van rijbewijs en auto 
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Behandelaar 1 voor 32-36 uur. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 2944,- en maximaal € 3902,- (FWG 50) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Melanie Prins, hoofd Behandelzaken, via 06-20584865.