Componence Asset List

Vacature Begeleider Rotterdam

Youz Verslavingszorg zoekt voor de afdeling Ceder op Poortmolen 121 Gebouw 3 te Rotterdam een Begeleider 5 (HBO Social work).

Dit ga je doen

Je wordt als Begeleider 5 binnen Ceder ingezet en heb je een grote rol in de behandeling en begeleiding van de patiënt. Je bent medeverantwoordelijk voor de zorg rondom onze jonge patiënten tussen de 13 en 23 jaar oud die opgenomen zijn binnen onze kliniek. Op basis van het behandelplan help je jongeren met een verslavingsprobleem gedurende hun opname op de afdeling. Je werkt in een multidisciplinair team en je werkt samen met onze polikliniek. Je rapporteert, draagt bij aan de dossiervorming en levert een bijdrage aan het tot stand komen van het signaleringsplan. Als coach ben je het eerste aanspreekpunt voor een aantal jongeren tijdens hun opname. Samen met het behandelteam geef je inhoud en vorm aan de behandeling. Jij gaat de uitdaging aan om er, samen met het team, voor te zorgen dat de patiënt na de periode op jouw afdeling klaar is voor de volgende stap in zijn of haar behandeling.  

Dit ben jij

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding  Social Work of MWD  
 • Ervaring met onze doelgroep 
 • Als HBO-Agoog ben je geregistreerd in het Register voor Agogen en/of ben je SKJ geregistreerd. 
 • Affiniteit met onze doelgroep 
 • Bereidheid tot onregelmatig werken in alle diensten
 • Je bent goed in staat om in teamverband te werken 
 • Je bent op de hoogte van de WvGGz, kan snel schakelen, out of the box denken in acute crisissituaties 
 • Je kunt de-escalerend werken op basis van de laatste evidence 
 •  
  Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
  Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 32-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.
Ceder is een klinische voorziening van Youz Verslavingszorg. Youz is het merk binnen Antes dat zorgdraagt voor jongeren tussen de 14 en 23 jaar oud bij wie verslaving op de voorgrond staat. Opname in de kliniek kan voor een korte of langere periode noodzakelijk zijn. Bijvoorbeeld om te ontgiften, tot rust te komen of een diagnose te stellen die verdere behandeling mogelijk maakt. De verschillende klinische behandelprogramma’s zijn gericht op: behandeling van verslaving en comorbide stoornissen, behandeling van craving, terugvalmanagement en het vergroten van autonomie.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Dénise Kleinekoort, manager bedrijfsvoering, via 06-30841689. 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.