Componence Asset List

Vacature Manager Zorg Rotterdam

Antes zoekt per 1 september 2022 voor de kliniek Ouderenpsychiatrie aan de Zorgboulevard in Rotterdam een manager zorg (psychiater).

Dit ga je doen

Ben jij de manager met visie die in staat is om collega’s te inspireren en om samen met hen goede patiëntenzorg vorm te geven? Weet jij van aanpakken en ben je bevlogen in wat je doet?

Kliniek Ouderenpsychiatrie is een opnameafdeling voor ouderen (vanaf 65 jaar) met psychiatrische problematiek. Doel van opname is vooral diagnostiek en behandeling. In een later stadium van de behandeling kan het doel resocialisatie zijn in een open setting en wordt er ook nagedacht over passende zorg in de toekomst. Het behandelteam van de ouderenklinieken bestaat o.a. uit psychiaters, een somatisch arts, arts-assistenten in opleiding tot psychiater, verpleegkundigen niveau 4 en 5 en verzorgenden.

Je werkt in deze functie duaal samen met de manager bedrijfsvoering van de betreffende teams. Samen vorm je een nauw samenwerkend team. Jullie zijn verantwoordelijk voor het realiseren van de behandelinhoudelijke en bedrijfsmatige doelstellingen van de teams. Jullie rapporteren aan de directeur zorg en directeur bedrijfsvoering. Daarnaast overleg je regelmatig met de andere managers zorg binnen de divisie en maak je onderdeel uit van het managementteam van de divisie Ouderenpsychiatrie, NAH en Ziekenhuispsychiatrie.
Daarnaast ben je als psychiater behandelinhoudelijk eindverantwoordelijke en geef je mede vorm en sturing aan de verdere ontwikkeling van de afdeling. Je combineert ernstige, vaak complexe psychiatrische problematiek met somatische zorg aan de oudere psychiatrische patiënt. Vanuit je professie neem je de regie over de behandeling en neem je deel aan casuïstiekbesprekingen, werkoverleg, beleidsontwikkelingen en lever je een bijdrage aan de behandelplanbespreking in een multidisciplinair team. 

Als manager zorg binnen de Zorgboulevard ligt jouw focus op:
 • Kwaliteit en inhoud van de patiëntenzorg binnen het team, waarbij je nauw samenwerkt met de andere managers binnen de divisie en andere locaties
 • Toekomstgerichte ontwikkeling van het team ten aanzien van kwaliteit van zorg, behandelaanbod en het opzoeken van samenwerking met stakeholders
 • Innovaties mede vormgeven en implementeren
 • Duidelijk neerzetten en onderhouden van een goed werk- en opleidingsklimaat
 • Het scheppen van voorwaarden die nodig zijn om goede, op de patiënt afgestemde, behandeling en zorg te waarborgen. Dit doe je samen met de manager bedrijfsvoering en het hoofd van de teams
 • Het bevorderen van de deskundigheid van collega’s en motiveren van teamleden
 • Participeren in afdelingoverstijgende overlegvormen om continuïteit en kwaliteit af te stemmen en te bevorderen
 • Meedenken in complexe (divisie-overstijgende) casuïstiek
De Zorgboulevard is een mooie werkomgeving in Rotterdam, waar alle zorg centraal staat en is ideaal om kennis te maken met de GGZ.
 

Dit ben jij

Neem contact met ons op als je je herkent in onderstaand profiel:
 • Je bent BIG geregistreerd als psychiater
 • Je hebt bij voorkeur ook leidinggevende ervaring
 • Je volgt zorginhoudelijke ontwikkelingen binnen het veld nauwlettend
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen, waarbij je inzicht hebt in je eigen functioneren en hierop kan reflecteren
 • Je bent in staat om te verbinden en motiveren en zet je in om gezamenlijk resultaten te behalen met de collega’s en relevante samenwerkingspartners
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Manager Zorg voor 32-36 uur per week (in overleg). Naast manager zorg werk je als regiebehandelaar. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 6783,- en maximaal € 9489,- (inschaling volgens cao GGZ, afhankelijk van opleiding en ervaring) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
Bovenop je salaris als regiebehandelaar ontvang je een managementtoeslag. 
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Nieuwsgierig maar twijfel je? Kom dan een dag(deel) meelopen op onze kliniek.

Voor vragen of een afspraak kun je contact opnemen met Annemiek van der Gaag, directeur bedrijfsvoering, via 06-12735312, of Fraukje Kroon, directeur zorg, via 06-10897104.