Componence Asset List

Vacature Begeleider Capelle a/d Ijssel

Antes zoekt voor locatie de Poortmolen in Capelle a/d IJssel een begeleider.

Dit ga je doen

Wil jij echt je vak uitoefenen? En wil jij werken op onze mooie locatie de Poortmolen in Capelle a/d IJssel, waar diverse afdelingen zijn gehuisvest? Dan komen we graag met jou in contact.

Bij locatie de Poortmolen kun je groeien en je blijven je ontwikkelen. Meedenken in een organisatie die vooruit wil, met de cliënt naar betere zorg. Samen kijken we op welke afdeling jij je kan ontplooien als begeleider/verpleegkundige.

In de verschillende functies ben je werkzaam in een multidisciplinair team en ben je verantwoordelijk voor:
  • Het geven van complexe behandeling en begeleiding op het gebied van psychiatrie en of verslaving. Onder complexe behandeling verstaan we dat je verantwoordelijk bent voor het begeleiden van cliënten, structuur bieden en zorgdragen voor een goed therapeutisch klimaat
  • Het observeren en rapporteren van psychische- en/of gedragskenmerken
  • Het begeleiden van leerlingen en stagiaires
  • De in- en externe contacten, zowel met familieleden van de cliënt als met verwijzende instanties en ambulante behandelaars/
  • Het bijdragen aan het opstellen van de verpleegkundige anamnese, het verpleegplan en de cliëntbesprekingen

Dit ben jij

Wij zijn op zoek naar een flexibele collega die een zelfstandige bijdrage kan leveren aan alle zorgaspecten rond onze cliënten en vertrouwen weet te wekken bij mensen in een heel kwetsbare positie. Daarnaast vragen wij:
  • Een afgeronde opleiding SPH of SW
  • Bereidheid om op onregelmatige tijden te werken
  • Kennis en ervaring in het begeleiden/behandelen van cliënten met complexe psychiatrisch/verslavingsproblematiek en/of gedragsstoornissen
  • De beschikking heeft over goede communicatieve vaardigheden.
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Begeleider 5 voor 24-36 uur. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2884,- en maximaal € 3826,- (FWG 50) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Op locatie de Poortmolen behandelen wij patiënten met Ernstig Psychiatrische Aandoeningen (EPA) en/of verslaving, binnen een klinische setting wordt gewerkt aan herstel. De patiënten zijn in de leeftijd van 18-65 jaar met o.a. psychotische stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en stemmingsstoornissen. Het team werkt volgens de visie Herstel Gericht Organiseren en heeft een gastvrije en vriendelijke houding naar patiënten en elkaar.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Sandra Rijnsburger, Hoofd Verblijf, via 06-20743137 of Miryam Fiolet, Hoofd Verblijf, via 06-83218369.