Componence Asset List

Vacature Gastvrouw / Gastheer Poortugaal

Parnassia Groep biedt onbetaalde werkervaringsplaatsen aan. Bij Antes in Poortugaal hebben we een werkervaringsplaats voor een gastvrouw of gastheer 

Dit ga je doen

Zorg jij ervoor dat de bezoekers een warm welkom krijgen als ze bij ons binnen komen

Bureau WEP is een netwerk van relaties om werkervaring op te doen.
Voor niet iedereen is het even makkelijk een passende baan te vinden, zeker als je nog geen werkervaring hebt. Door werkervaring doe je kennis en vaardigheden op waardoor je interessant bent voor de arbeidsmarkt. Bureau WEP biedt iedereen, dus zowel voor mensen die moeilijk een baan kunnen vinden als voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, een kans door middel van een werkervaringsplaats.
Bureau WEP is een onderdeel van Social Return on Investment binnen Parnassia Groep.

Jouw werkzaamheden:
 • Je bent gastvrij, vriendelijk en weet bezoekers een welkom gevoel te geven
 • Je ontvangt de bezoeker(s) en na het aanmelden loop je mee naar de wachtruimte waar je de bezoeker(s) een kopje koffie of thee aanbiedt
 • Je houdt wachtruimtes schoon en netjes
 • Je geeft de plantjes water
 • Andere voorkomende werkzaamheden die relevant zijn aan deze functie

Dit ben jij

Wij zoeken een collega die een open, actieve en positieve houding heeft en uitstraalt. Je wilt graag in de zorg werken en hebt een goed waarnemingsvermogen, je beheerst de Nederlandse taal.
De vacature is voor minimaal 3 maanden en maximaal 12 maanden. Een. De werkdagen en werktijden zijn in overleg met de afdeling.

 
 • Je bent serieus in je werk en staat open voor het leren van diverse werkzaamheden
 • Je bent klantvriendelijk, geduldig en stressbestendig 
 • Je bent flexibel en staat open voor veranderingen
 • Je vindt het fijn om zelfstandig te werken en in een team, waarin je leiding ontvangt
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
 
  
 

Wij bieden

 • Ondersteuning van de aanwezige medewerkers
 • Ongevallen WA-verzekering tijdens aanwezigheidsuren
 • Reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer
 • Deskundigheidsbevordering

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie over deze vacature neem dan contact op met Helga Vijfvinkel, adviseur bureau WEP via SROI@parnassiagroep.nl.